Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stijlvolle Yale 3 in 1 jacket II van VAUDE

Stijlvolle Yale 3 in 1 jacket II van VAUDEHet Yale 3 in 1 Jacket van VAUDE ziet eruit als een lifestyle winterjas. Dit jack is stoer, modern en tegelijkertijd functioneel. De Ceplex Active coating in het Yale 3 in 1 Jacket II zorgt ervoor dat de jas 100% wind- en waterdicht is. Een regenjas dus, maar zo ziet het er nou juist niet uit. Dit langere model jas is met diverse zakken - waaronder een iPod binnenzak - en een verwijderbare capuchon afgestemd op dagelijks gebruik. Ook bij de inritsbare fleece is gedacht aan een gedetailleerde afwerking, zodat deze comfortabele fleece ook zonder buitenjack te dragen is.

Yale 3 in 1 Jacket II
Het Yale 3 in 1 Jacket II heeft een opstaande boord en een losse capuchon die eventueel op te bergen is in de binnenzak. De doorlopende rits valt weg achter een flap wat deze winterjas een casual stoer uiterlijk geeft. Het Men’s Yale 3 in 1 Jacket II is verkrijgbaar in de kleuren black, peanut en metallic. Het fleece binnenjack heeft een passende neutrale kleur. Het damesmodel is licht getailleerd, heeft een leuk ruiten optiek en een langharig fleece binnenjack in de kleur offwhite. Dames kunnen kiezen uit de kleuren anthracite, peanut of metallic. Adviesverkoopprijs: EURO 300,-.

3 in 1
Het Yale 3 in 1 Jacket dankt zijn naam gedeeltelijk aan de 3 toepassingsmogelijkheden van deze winterjas. Tijdens natte of winderige herfstdagen volstaat het dragen van alleen het buitenjack. Is het buiten ‘bikkelen van de kou’, dan biedt de warme – inritsbare - fleece in combinatie met het buitenjack de perfecte bescherming. Op een mooie nazomerdag kan men buiten van het zonnetje genieten in de fleece. Natuurlijk is de fleece ook heerlijk om in weg te kruipen, lekker thuis op de bank!

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.