Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Office-serie rugzakken van Deuter

Nieuwe Office-serie rugzakken van DeuterDe nieuwe Office-serie van rugzakkenspecialist Deuter voorziet iedere zakenman of -vrouw in zijn of haar behoefte. Grote modellen bieden ruimte aan allerhande kantoormaterialen, kleinere varianten zoals de Giga Flat en de Giga Flat 17inch zijn praktisch voor alleen het hoognodige. Wat nooit verandert, is het ultieme draagcomfort waar Deuter al meer dan honderd jaar garant voor staat.

Giga Flat
Het dik gepolsterde laptopvak van de Giga Flat zorgt voor een optimale bescherming van een laptop. Ondanks het vlakke model beschikt de tas toch over een voortas met organizer, en twee aparte vakken om extra spullen in op te bergen. De inhoud is 22 liter en de rugzak weegt amper een kilo. Lekker licht dus! Voor de rest is ook deze Office-variant voorzien van het speciale Deuter ventilatiesysteem dat transpireren vermindert. En de zacht gepolsterde schouderriemen, rugpand, borstband en afneembare heupgordel bieden de gebruiker een uiterst prettig draagcomfort.

Giga Flat 17"
Ook de Giga Flat 17" is slank en strak, maar net ietsjes groter dan de Giga Flat. Binnenin kan een 17"-laptop veilig worden opgeborgen. Aan de boven- en zijkant bevinden zich twee handvaten zodat de tas ook als laptoptas gedragen kan worden. De schouderbanden kunnen achter een bedekking worden opgeborgen zodat het geheel er nog eleganter uitziet. Voor extra draagcomfort is er een bevestigingsmogelijkheid voor een buikgordel. Beide tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.