Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Veelzijdige bodyguard van Deuter voor winter 2010-2011

Veelzijdige bodyguard van Deuter voor winter 2010-2011Het nieuwe model Descentor van rugzakpionier Deuter heeft zich tot een heus geheim wapen weten te ontpoppen. Met zijn geïntegreerde rugbescherming en de geraffineerde materiaalkeuze alsook de uitgebreide variatie aan bevestigingsmogelijkheden mag de Descentor omschreven worden als een meer dan uitstekende en comfortabele reispartner die winters plezier keer op keer weet te vergroten.

Bodyguard
De Descentor is niet alleen met vlag en wimpel door de Duitse TÜV Süd goedgekeurd maar is daarnaast ook nog eens voorzien van het GS-keurmerk en mag daarom in de nieuwe Deuter collectie dan ook als een echte bodyguard gezien worden. Het revolutionaire Shield rugsysteem is voorzien van een perfect afgestemde, meergelaagde constructie, waarbij het belangrijkste onderdeel het visco-elastische SC-1 schuim is. Bij een lage belasting is dit schuim zacht, bij een hoge belasting, bijvoorbeeld een val, stijgt de weerstand van het schuim. Over het schuim zitten twee lagen, op elkaar afgestemd, PE kunststof, die beschermen tegen scherpe punten. Het polsterschuim zorgt voor een hoog draagcomfort.

De Descentor is uitstekend geschikt voor zowel lichte als zware bepakking die moeiteloos met al uw bewegingen meeveert en zelfs bij lange periode van belasting nog comfortabel aanvoelt. Als één model zich een variatiespecialist mag noemen is het de Descentor wel. Dat niet alleen! De Descentor laat zich van nog meer verrassende kanten zien. Wat u ook meeneemt, snowboard, ski’s, skischoenen- of stokken, de Descentor fixeert al uw materialen in diverse richtingen op uitstekende wijze. En kunt u zich als actief wintersporter lekker vrij bewegen zonder dat u last heeft van in de weg zittende onderdelen zoals rondbungelende riemen. Ook nu moet weer gezegd, Deuter heeft aan alles gedacht. Los daarvan is de Descentor ‘clean’ gehouden. Omdat hij verstopt wat in hem zit. Wat bijvoorbeeld te denken van het speciaal gevoerde en extra aangebrachte opbergvak voor uw skibril?

Paradepaardje
In de hele range aan snufjes mogen ook de neopreen heupgordel met de zogenaamde pull-forward-sluiting en de traploos verstelbare borstgordel met geïntegreerd signaalfluitje niet vergeten worden. De in de schouderband geïntegreerde neopreentunnel dient ter isolatie van de drinkslang. Het damesmodel Descentor EXP 18 SL biedt de volledige goedgekeurde beschermingsfunctie voor een ruglengte (vanaf de heupkam tot aan de verbinding schouder/hals) van 38 tot 48 centimeter. De EXP 22 biedt hetzelfde aan voor ruglengtes van 44 tot 54 centimeter. Kortom, met model Descentor die u ook nog eens de mogelijkheid biedt de inhoud met vier liter te vergroten haalt u een echt paradepaardje in huis.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.