Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The Matrix project: coole daypacks van Lowe Alpine

The Matrix project: coole daypacks van Lowe AlpineLowe Alpine staat vooral bekend om grote, kwalitatief en functioneel uitstekende, rugzakken voor klimmers en (berg-)wandelaars. Maar Lowe heeft ook een sterke traditie op het gebied van kleine rugzakken, zowel voor wandelaars als voor dagelijks gebruik. Deze collectie daypacks wordt in 2011 compleet vernieuwd en daarop vooruitlopend presenteert Lowe deze winter al het opzienbarende Matrix project, dat op de vakbeurzen veel bekijks trok.

Het bijzondere van de Matrix zit hem in de unieke illustraties op de voorzijde van de packs. Die zijn echt helemaal anders dan normaal en maken de Matrix supercool. De thema’s van de graphics zijn klimmen, sport en fun. Vooral de laatste springen in het oog: met een rugzak waaruit een alien lijkt te ontsnappen val je zeker op tussen al die saaie Eastpaks... De foto's spreken voor zich.

In wezen gaat het om slechts één model rugzak met een populaire inhoud van 24 liter, dat is voorzien van een goed gepolsterde FlowZone ventilerende rug, prima schouderbanden en een praktisch heupbandje. De Matrix is zeer compleet uitgevoerd: je krijgt een groot hoofdvak en een kleiner voorvak met organizer, een topvak voor je MP3-speler, papieren of camera, compressiebanden, zijvakken voor flessen en tijdschriften, een speciaal binnenvak voor een drinkzak en een sleutelclip. De Matrix is gemaakt van stevig waterdicht polyester en voorzien van vette YKK nr 10-ritsen. Er zijn tientallen verschillende graphics leverbaar, die elk seizoen worden aangevuld.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.