Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto eert recordbrekende Sherpa met limited edition outdoorhorloge

Suunto eert recordbrekende Sherpa met limited edition outdoorhorlogeTer ere van de legendarische klimmer en Suunto ambassadeur Apa Sherpa lanceert Suunto een limited edition outdoorhorloge, de Suunto Core Extreme Edition Everest. Apa Sherpa brak zijn eigen wereldrecord door onlangs de Mount Everest voor de 20e keer te beklimmen. De Core Extreme Edition Everest weerspiegelt de vastberadenheid en kracht van één van de beste bergbeklimmers ter wereld.

Slechts 8848 stuks wereldwijd
De Core Extreme Edition Everest is een bijzondere aanvulling op de bekroonde Suunto Core collectie. Dit gelimiteerde exemplaar is een essentiële partner en zeer praktisch stuk gereedschap voor de actieve buitensporter. Het horloge is uitgerust met hoogtemeter, barometer en kompas en helpt zo de Core-gebruiker om te navigeren in de meest woeste gebieden ter wereld. Van de Core Extreme Edition Everest worden er slechts 8848 stuks gemaakt, evenveel als het aantal meters dat de Mount Everest hoog is.

Suunto Core-collectie
De Core-collectie van Suunto bestaat uit moderne outdoorhorloges die alle informatie verstrekken die een buitensporter nodig heeft. De hoogtemeter en barometer zijn zeer nauwkeurig als het gaat om het aangeven van hoogte en luchtdruk, het kompas wijst altijd de juiste weg. Onder alle omstandigheden. De Core Extreme Edition Everest is een speciale uitgave van de Core, die deel uitmaakt van de outdoor-collectie van Suunto.

Apa Sherpa Foundation
Apa Sherpa ondersteunt met zijn Apa Sherpa Foundation het onderwijs van kinderen in de afgelegen dorpen in de omgeving van het basiskamp van de Mount Everest. Suunto zal een deel van de winst verkregen uit de verkoop van dit speciale outdoorhorloge doneren aan de Apa Sherpa Foundation.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.