Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Columbia Heat Elite jacket met Omni-Heat

Columbia Heat Elite jacket met Omni-HeatDit seizoen introduceert Columbia een baanbrekende nieuwe techniek genaamd Omni-Heat™, een reeks technologische oplossingen op het gebied van warmtecomfort om buiten warm te blijven. Omni-Heat™ zorgt voor warmte en een optimale lichaamstemperatuur, zonder extra volume. Het Heat Elite Jacket bevat zowel Omni-Heat™ Thermal Reflective als Omni-Heat™ Thermal Insulation-technologie.

De Heat Elite heeft de warmte van een parka, maar het gewicht van een sweater, dankzij de toepassing van Omni-Heat™Thermal Reflective- en Thermal Insulation-technologie. Omni-Heat™s unieke constructie houdt 20 % meer lichaamswarmte vast, zonder extra volume of gewicht, en zonder gevolgen voor het uitstekende ademend vermogen.

Er zijn 3 varianten van Omni-Heat™:

Omni-Heat™ Thermal Reflective
Omni-Heat™ Thermal Reflective reguleert je lichaamswarmte voor optimale prestaties bij outdooractiviteiten. Deze unieke technologie zorgt voor gemiddeld 20 % meer warmte, zonder extra volume of gewicht. De warmte die je lichaam produceert, wordt gereflecteerd en vastgehouden, terwijl vocht en het teveel aan warmte afgevoerd worden. Zo blijft comfort gewaarborgd.

Omni-Heat™ Thermal Insulation
Omni-Heat™ Thermal Insulated helpt je warm te worden en te blijven met een comfortabele, milieuvriendelijke vulling, die de beste isolatie per gram gewicht biedt in onze sector. Dat betekent comfort zonder extra volume en gewicht.

Omni-Heat™ Thermal Electric
Omni-Heat™ Thermal Electric geeft je warmte met één druk op de knop. Een geavanceerd elektronisch systeem wekt direct warmte op waarmee je voeten uren op temperatuur blijven, zelfs in de koudste omstandigheden. Dit unieke systeem is terug te vinden in een select aantal Columbiawinterlaarzen.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.