Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klaar voor een sneeuwballengevecht dankzij Lowa

Klaar voor een sneeuwballengevecht dankzij LowaDe Lowa Snow modellen zijn ontworpen voor sneeuwactiviteiten zoals sleetje rijden, winterwandelen en sneeuwbalgevechten. En ondanks hun karaktertrekje om er modieus uit te zien, zijn ze altijd klaar voor actie. Dankzij verschillende materiaallagen in combinatie met een GORE-TEX® lining en de unieke “MONOWRAP” zool constructie zijn ze het ideale schoeisel voor de kou die de komende winter te bieden heeft. Dames die graag meedoen aan een sneeuwballen gevecht zullen de Cortina GTX Ws, Corvara GTX Ws en Carezza GTX Ws dan ook zeker weten te waarderen.

Cortina GTX WS
De Cortina GTX Ws is het perfecte voorbeeld van de nieuwe generatie winterlaarzen van Lowa: de innovatieve “MONOWRAP” zool constructie, een schacht van duurzame microvezels en Cordura gecombineerd met een GORE-TEX® lining. En dat dan ook nog eens in een zeer modieus ontwerp, waarmee je op straat graag wordt gezien. Voeg daarbij het feit dat de schoen is ontworpen op een speciale damesleest en je begrijpt waarom vrouwen deze winter geen enkel sneeuwballengevecht meer uit de weg gaan. De Cortina GTX Ws is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Corvara GTX Ws
De Corvara GTX Ws zijn genoemd naar een Italiaans dorpje in Zuid-Tirol. Toepasselijk, want deze halfhoge winterlaarzen zouden zich er prima thuis voelen. Sneeuw en kou zijn voer voor deze schoenen die zijn voorzien van een schacht van microvezels en Cordura en een GORE-TEX® footwear lining die ervoor zorgt dat de voeten droog en comfortabel blijven. Net als de anderen Snow modellen van Lowa zijn ze voorzien van een unieke “MONOWRAP” zool constructie. Meer specifiek: de Lowa “AL-S” uitvoering, welke speciaal is ontwikkeld voor wandelen in de sneeuw. De Corvara GTX Ws is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Carezza GTX Ws
Dames die liever een minder hoge sneeuwlaars willen kiezen voor de Carezza GTX Ws. Deze mdeium hoge winterlaars is namelijk even functioneel en modieus als de Cortina en Corvara, maar dan een stuk minder hoog. Net als de andere modellen is de Carezza GTX Ws gemaakt van micro-vezels en Cordura met een GORE-TEX® footwear lining en geplaatst op een “MONOWRAP” zool constructie. Een extra zachte voering zorgt niet alleen voor extra comfort tijdens het lopen, maar geeft de schoen tevens die typische winterse look. En dat komt goed uit, want de Carezza GTX Ws is mag graag gezien worden! De Carezza GTX Ws is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Lowa “AL-S” zool
De Snow-modellen van Lowa zijn voorzien van de unieke “MONOWRAP” zool constructie met een Lowa “AL-S” zool. Deze zool is voorzien van een speciaal sneeuwprofiel, waardoor je niet alleen meer grip hebt tijdens het lopen in de sneeuw, maar de sneeuw bovendien niet onder de schoen blijft kleven. Een extra PU component zorgt daarnaast voor meer stabiliteit tijdens het lopen.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.