Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

British Berkefeld waterfilters nu ook in Nederland verkrijgbaar

British Berkefeld waterfilters nu ook in Nederland verkrijgbaarHet merk British Berkefeld bestaat al meer dan 150 jaar en de waterfilters worden vandaag de dag gebruikt in meer dan 140 landen, door onder andere Het Rode Kruis en Artsen zonder Grenzen. De water filters van British Berkefeld verwijderen met gemak pathogene bacteriën en andere onaangename elementen zoals chloor, chemicaliën en zware metalen uit het drinkwater. Deze kwalitatieve drinkwaterfilters zijn gemakkelijk in het gebruik en zijn sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland via een webshop: www.basicwaterfilter.com.

De British Berkefeld ‘gravity’ drinkwaterfilters zijn bij uitstek geschikt voor het filteren van regen-, rivier- en grondwater op plaatsen waar geen beschikbaarheid is van tap- , of flessenwater. De drinkwaterfilters behoeven geen stroom of andere aandrijving. U giet het water in het bovenste compartiment en door middel van de zwaartekracht stroomt het verontreinigde water door de met zilver geïmpregneerde keramische filters met koolstof kern naar het onderste gedeelte waar u schoon en veilig drinkwater kunt tappen.

De water filters van British Berkefeld verwijderen met gemak pathogene bacteriën zoals:
E.Coli: >99,99%
Cholera: >99,99%
Shigella: >99,99%
Salmonella: >99,99%
Guinea worm: >99,999%
Giaidia Lamblia: >99,999%
Cryptosporidium: >99,999%

De filters zijn getest door verschillende onafhankelijke laboratoria en universiteiten en worden geproduceerd onder de strenge BS EN ISO 9002: 1994 kwaliteitsnormen. De producent beschikt ook over de NSF NAD WRAS certificaten, die alleen worden afgegeven wanneer filters voldoen aan de allerhoogste internationale testnormen

Voor meer informatie: https://www.basicwaterfilter.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.