Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter wint kinderdrager test Op Pad 7

Deuter wint kinderdrager test Op Pad 7Met de praktische kinderdragers van Deuter draagt u uw kind op een praktische en comfortabele manier, terwijl uw kind optimaal geniet van de natuur en het uitzicht. In Op Pad nummer 7 zijn een aantal kinderdragers aan een uitgebreide test onderworpen en de winnaar is de Deuter Kid Comfort II.

Op Pad heeft de kinderdragers beoordeeld op de indeling en het draagcomfort. Voor de beoordeling van de indeling is gekeken naar het aantal vakken, de gespen, bandjes en sluitingen en de extra features. Om het draagcomfort te beoordelen is gekeken naar de schouderbanden, de heupband, het rugpand, de stabiliteit en het algehele draagcomfort.

Bij de beoordeling van het draagcomfort scoort de Kid Comfort II van Deuter op alle punten een 'goed' en bij de beoordeling van de heupband zelfs 'geweldig'. Het eindoordeel? 'Niet te groot, niet te klein. Goed draagcomfort, makkelijk van de rug af te halen en neer te zetten om het kind eruit te halen. Zonder twijfel de testwinnaar.'

Met de kinderdragers van Deuter kan het hele gezin optimaal genieten van de natuur!

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.