Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kleurige nieuwe donscollectie van Bergans of Norway

Kleurige nieuwe donscollectie van Bergans of NorwayDe tijd dat er enkel eenkleurige donsjassen werden verkocht, is voorgoed voorbij - dat bewijst de Noorse producent eens te meer met zijn nieuwe donscollectie. Zo worden enerzijds meer en meer ongewone stijlen aangeboden, zoals het Sekken Down Jacket, een jack met een print van oeroude Bergans-rugzak. Anderzijds toont het topjack Sauda dat ook een modieuze jas alle technische functies kan bieden, zoals men van een topproducent als Bergans of Norway kan verwachten.

De Noren voegen een volledig nieuw hoofdstuk toe met hun collectie geïsoleerde dons. De combinatie van dons en synthetische vezels zorgt voor een bijzonder resistente, robuuste en uiterst isolerende jas, die vooral in klimatologisch wisselvallige regio’s met regenrijke winters het best tot zijn recht komt.

Topstuk in deze categorie is het Kvitfjell Insulated Down Jacket (zie foto). De donsveren op de lichaamszijde garanderen een optimale warmte-isolatie, de buitenste laag van synthetische vezels biedt een hogere resistentie tegen vocht.

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.