Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe PHASE baselayer collection van Arc'teryx

Nieuwe PHASE baselayer collection van Arc'teryxDe nieuwe serie baselayers zijn speciaal ontworpen voor stop-and-go activiteiten waar een gelijkmatige lichaamstemperatuur belangrijk is om niet af te koelen en de prestaties op een hoog niveau te houden. De PHASIC technologie vormt de kern van Arc'teryx's nieuwe PHASE baselayer collection.

PHASIC™ is een innovatieve prestatiegerichte technologie, die snel transpiratie afvoert tijdens actieve momenten, vocht over de baselayer verspreidt tijdens herstelmomenten en snel droogt tijdens de rustperioden. In de vezels van deze hoogwaardige stoffen zijn anti-microbial-silver-ions verwerkt om langdurig geurtjes tegen te gaan.

De PHASE baselayer collectie bestaat uit drie gewichten voor zowel tops als broeken:
SL – Zijdeachtige superlichte tanks, tops en boksers voor warme en koude weeractiviteiten, zoals trail running, hardlopen en bergsport.
AR – Licht isolerende tops, zip-necks en crews voor inspannende activiteiten in koelere temperaturen.
SV – Enigszins gevoerde hoodies, broeken, crews en zip necks zijn perfect voor Nordic walking en backcountry skien in winters weer

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.