Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Parabracelets: de nieuwe hit voor de feestdagen?

Parabracelets: de nieuwe hit voor de feestdagen?Onlangs is er een nieuwe Nederlandse webshop geopend met schitterende armbanden voor actieve outdoormensen: Parabracelet.nl. Op deze site worden de zogenaamde parabracelets verkocht: gevlochten/geknoopte armbanden van parachutekoord.

Begin dit jaar kwam Ernst Wagenaar, eigenaar van de winkel, tijdens het wandelen op het idee om van een stuk touw een armband te knopen. Het resultaat beviel en ook uit zijn omgeving kreeg hij leuke reacties. Daarop besloot hij er meer te maken en zijn techniek te verfijnen. Het gevolg is een complete lijn met stoere armbanden, gemaakt van paracord.

De Parabracelets worden geleverd in twee verschillende uitvoeringen: met een clicksluiting of een schuifknoop. De eerste maakt een band met buitensport direct duidelijk, omdat dezelfde sluitingen ook op rugzakken worden gebruikt. De schuifknoop heeft echter als voorbeeld dat de armband in maat is te verstellen en dus altijd past.

De armbanden worden via de nieuwe onlineshop in verschillende kleuren en maten verkocht. De prijs van een armband is Euro 14,50 inclusief btw en verzendkosten en wordt, mits op voorraad, binnen 5 werkdagen geleverd.

Deze Parabracelets zouden zo maar eens dé hit voor de komende feestdagen kunnen worden...

Voor meer informatie: https://www.parabracelet.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.