Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Uvex Xane en Aspec combineren schoonheid en bescherming

Uvex Xane en Aspec combineren schoonheid en beschermingTijdens het sporten is het fijn om tegelijkertijd beschermd te zijn en er goed uit te zien. Uvex, de sportbrillenfabrikant die topbescherming èn uiterlijk belangrijk vindt, ontwikkelde twee damescollecties met een trendy design en een optimaal schild tegen UV- en infraroodstraling. De Uvex Xane en Uvex Aspec mogen gezien worden, net als jij!

Uvex Xane
Een collectie met snelheid. De futuristische modellen zijn in drie kleurvariaties verkrijgbaar (zwart, wit en parelwit), waarbij de kleuren van de lenzen telkens stijlvol terugkomen in de frames.

De lenzen bieden bescherming door de Litemirror technologie, die zonnestralen weerkaatst en zodoende schadelijke straling geen kans geeft. Dankzij Uvex-Supravision is de lens aan de buitenkant krasvrij en kan deze aan de binnenzijde niet beslaan. De brillen zijn gemakkelijk te reinigen en zitten als gegoten.

Uvex Aspec
De vier Uvex Aspec variaties zien er op het eerste oog wat conservatiever uit dan de flitsende Xane. Het verschil zit hem in het frame: dat omrandt de glazen volledig. Met verrassende, frivole designs vallen de brillen echter wel degelijk op. De nauwsluitende ronde vorm past perfect bij intensieve workouts.

Die ronde vorm weert zonlicht ook aan de buitenkant, zodat onder iedere omstandigheid een gelijkwaardig veilige lichtsituatie ontstaat. Slimme ventilatiegaatjes tussen het frame en de glazen voorkomt beslaan, zelfs bij zware inspanning. De lenzen van de types Black Graphic en White Graphic zijn bovenin donker en lopen geleidelijk over in een lichtere tint aan de onderkant (dégradé). Dit weert fel zonlicht effectief af en houdt het zicht op straatniveau helder.

Voor meer informatie: https://www.uvex.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.