Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Broek met aangenaam draagcomfort: VAUDE Korum Pants

Broek met aangenaam draagcomfort: VAUDE Korum PantsDe brede kledingcollectie van VAUDE telt ook een aantal broeken. Opvallend voor deze winter is de Korum Pants: een leuke casual broek voor dagelijks gebruik. De Korum Pants is gemaakt uit 65% polyester en 35% katoen: een prettige combinatie van stoffen die zorg draagt voor een aangenaam draagcomfort.

De Women's Korum Pants heeft zowel aan de voor- als aan de achterkant twee moderne zakken met flappen en drukknopen en decoratieve lussen voor een riem. De Men's Korum Pants heeft aan de voorkant twee steekzakken en aan de achterkant twee moderne zakken met flappen.

Specificaties
Het damesmodel is verkrijgbaar in de kleuren black, coffee en olive. Heren kunnen kiezen uit black, coffee, olive en turf. In alle gevallen kleurstellingen die goed te combineren zijn. Adviesverkoopprijs: Euro 100,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.