Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klattermusen nu ook in Nederland verkrijgbaar

Klattermusen nu ook in Nederland verkrijgbaarHet Zweedse merk Klättermusen staat onder de kenners bekend om haar zeer hoge kwaliteit. Vreemd genoeg is het merk in Nederland echter niet of nauwelijks verkrijgbaar. Maar daar komt met de opening van een gespecialiseerde Nederlandstalige online shop verandering in. De collectie is in Nederland vanaf nu ook te bestelling via NoorderlichtOutdoor.nl.

"Maximum safety for you, minimum impact on nature"
Met deze ontwerpfilosofie wint Klättermusen al jaren de meest prestigieuze outdoor prijzen. De gebruiker ziet dit terug in veel doordachte details die hun waarde bewijzen in de bergen, op het ijs of tijdens een nat weekend Ameland. Bij de keuze van materialen en in het productieproces is duurzaamheid het sleutelbegrip. Maar ook voor de recycling na jaren van gebruik is een oplossing gevonden.

Scandinavisch design
Alle Klättermusen producten zijn vormgegeven in een strak scandinavisch design. Diagonale ritsen en klittenbandloze mouwsluitingen zijn enkele voorbeelden. Klättermusen combineert vorm en functie zoals geen van de andere merken.

Bluesign
Klättermusen is een van de weinige fabrikanten voor wie de verantwoordelijkheid voor het milieu belangrijk is. Klättermusen is lid van de internationale organisatie bluesign ®. Lidmaatschap vergt een sterk engagement voor duurzame ontwikkeling, milieu en sociale verantwoordelijkheid. Bovendien ontwikkelde Klättermusen een recycling-programma voor gebruikte materialen. De slogan is: "Wij verzorgen uw oude jas - maar je draagt hem zo lang mogelijk."

ISPO Outdoor Award 2010
Dit jaar werd het merk nog beloond met de zeer prestigiueze ISPO Outdoor Award 2010 voor haar Bilskirner Jacket. De Bilskirner jas is gemaakt van fluor en koolstof vrij biologisch katoen en gerecyclede polyester versterkingen. Als je actief bezig bent en de temperatuur is onder nul is, is dit dé jas om te dragen. De stof maakt het mogelijk het zweet te laten verdampen en toch houdt het de koude wind buiten. Er is gebruik gemaakt van traditionele materialen in een modern en technisch ontwerp. Bilskirner is een jas voor de milieubewuste klant die ook let op kwaliteit. De ECO-index is 100% wat betekent dat het voldoet aan alle 10 milieucriteria op de milieu-index. Het tijdloze ontwerp en de bijbehorende kleuren zorgen ervoor dat het vele jaren kan worden gebruikt. En 'last but not least', als de jas uiteindelijk is versleten kan hij worden teruggegeven aan Klättermusen in ruil voor een bon van 10 Euro.

Vanaf nu is Klättermusen in Nederland dus verkrijgbaar bij http://www.noorderlichtoutdoor.nl/.

Voor meer informatie: https://www.klattermusen.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klättermusen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.