Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks Running Mid voor frisse dagen

X-Socks Running Mid voor frisse dagenMet de herfst voor de deur en de winter in aantocht wordt het ook voor hardlopers en joggers tijd zich warmer te gaan kleden. De X-Socks Running Mid is voorzien van een hogere schacht, waardoor de sok ideaal te dragen is bij frisse weersomstandigheden. Deze X-Socks helpen je spieren warm te houden en verkleinen daarmee de kans op blessures. Daarnaast is de X-Socks Running Mid voorzien van een anatomisch gevormd linker- en rechtervoetbed hetgeen extra demping biedt voor spieren en gewrichten.

Tijdens het rennen wordt er veel vereist van je spieren, banden en gewrichten. Bij het neerkomen krijgt je lichaam te maken met krachten van enkele keren je eigen gewicht. De anatomisch gevormde voetbedden zorgen effectief voor steun en demping van de spieren en gewrichten in je voeten. De achilles beschermer houdt de schoenrand op afstand en beschermd zo dit gevoelige gebied tegen wondjes. Daarnaast zorgt het airconditioning channel voor een uitwisseling van frisse lucht bij elke stap. Op deze manier worden schaafwonjes en blaren voorkomen.

Daarnaast is de X-Socks Running Mid voorzien van beschermzones rond de tenen en hiel. Het enkelgewricht blijft stabiel met behulp van de x-cross bandage. Deze zorgt tevens voor bescherming zonder de bewegingsvrijheid van het gewricht te beperken.

X-Socks biedt maar liefst twee jaar garantie op elk paar sokken, zelfs bij slijtage. Wereldwijd is het merk al meer dan driehonderd keer testwinnaar, en niet zonder reden! X-Socks maakt gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om een aangenaam voetklimaat te waarborgen.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.