Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sneeuwschoenwandelen helemaal in: MSR Lightning sneeuwschoenen

Sneeuwschoenwandelen helemaal in: MSR Lightning sneeuwschoenenDe sneeuwschoenen van de MSR Lightning serie zijn de lichtste van hun klasse en bezitten uitgekiende bindingen met revolutionaire tractie. De nieuwe Lightning Axis modellen zijn verkrijgbaar als uniseks- en damesmodel. Voor beginnelingen zijn er de nieuwe MSR Lightning Flash sneeuwschoenen en speciaal voor de kinderen zijn er daarnaast de MSR Shift kindersneeuwschoenen die volledig voor kinderen zijn ontwikkeld.

De nieuwe MSR Lightning Axis (zie foto) compenseert perfect met zijn innovatieve binding een foutieve stand van de voet naar binnen of naar buiten. Heel eenvoudig en snel kan de binding telkens drie instellingen respectievelijk naar rechts en naar links gedraaid worden, wardoor een parallelle, efficiënte en comfortabele stap gewaarborgd wordt. Het gepatenteerde 360° tractieframe van vliegtuigaluminium biedt perfect houvast op ieder terrein. Voor tochtjes in diepe sneeuw of uitstapjes met zware bagage zijn er optionele verlengingen om op te spelden.

De MSR Women’s Lightning Axis is bijna identiek, maar heeft iets bijzonders te bieden: voor vrouwen is de sneeuwschoen smaller gemaakt en daardoor perfect aan de vrouwelijke manier van lopen aangepast. Ook voor dit model zijn er optionele verlengingen verkrijgbaar.

De nieuwe MSR Lightning Flash is het perfecte model voor beginnelingen en ook voor gevorderde sneeuwschoenliefhebbers opperbest geschikt. De lichte en stille sneeuwschoen is ideaal om in de sneeuw echt gas te geven. Een speciaal damesmodel en verlengingen zijn ook voor dit model verkrijgbaar.

De MSR Shift kindersneeuwschoen is in tegenstelling tot andere sneeuwschoenen, die „uitsluitend voor kinderen“ ontwikkeld werden, met dezelfde tractie en performantie uitgerust als de modellen voor volwassenen. Hij is zodanig geconstrueerd, dat hij ook voor snel groeiende kinderen met een leeftijd van 7 – 12 jaar past. De Shift is de juiste keuze voor actieve gezinnen.

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.