Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tech4o Datacenter II: Onmisbare informatie in de palm van je hand

Tech4o Datacenter II: Onmisbare informatie in de palm van je handHet Data Center II van TECH4O® is een multi-functioneel outdoorinstrument dat alle belangrijke informatie voor een buitensporter in zich heeft. Dit technologisch hoogstandje geeft naast uitgebreide horlogefuncties en een duidelijke weersvoorspelling ook de belangrijke ABC-functies weer: hoogte (Altimeter), luchtdruk (Barometer) en richting (Compass). Maar daarnaast biedt deze volledig vernieuwde versie van het Data Center nog veel meer...

Alle informatie direct bij de hand
Het Data Center II van TECH4O® is een instrument dat om de nek of in de borstzak wordt gedragen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het Data Center II gemakkelijk in de borstzak past. Maar vast geklikt aan het bijgeleverde koord kan hij ook prima om de nek gedragen worden. Zo is alle informatie altijd direct van de duidelijke display af te lezen en heb je er met de Data Center II van TECH4O® een betrouwbare reispartner bij.

ABC-functies
Uiteraard toont het Data Center II van TECH4O® de belangrijkste ABC-functies. De hoogtemeter (altimeter) toont naast de actuele hoogte ook een grafiek met het hoogteprofiel van de afgelopen 24 uur. De barometer toont de luchtdruk in zowel hPa als in Hg en biedt dankzij de 24-uurs grafiek een goed beeld van de weersontwikkeling. Gecombineerd met temperatuur en een icoon dat de weersvoorspelling aangeeft is dit onmisbaar op (meerdaagse) tochten in de bergen. Om de juiste richting of positie te bepalen wordt het digitale kompas (Compass) gebruikt. Deze is op de graad nauwkeurig en toont naast richting ook het magnetische noorden. Uiteraard kan de locale declinatie wordt ingesteld en maakt de zogenaamde ‘backward bearing direction’ het gemakkelijker om de juiste richting snel te vinden.

Extra horlogefuncties
Het Data Center II van TECH4O® beschikt over alle basis horlogefuncties, aangevuld met enkele handige features. Zo wordt naast de tijd ook de datum en de dag direct op de display getoond en kunnen er twee verschillende alarmen worden ingesteld. Een stopwatch en countdown timer maken het geheel compleet.

Overige specificaties
Waterdicht: 50 meter. Low battery indicator. EL achtergrondverlichting. Afmetingen: 9,5 x 5,6 x 2,1 centimeter. Gewicht: 62 gram.

Over TECH4O®
TECH4O®, “Technology For Outdoors”, biedt gebruikersvriendelijke elektronische instrumenten voor outdoor en fitness. TECH4O® combineert de ontwikkeling van innovatieve producten met een voorliefde voor buitensport en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de TECH4O® instrumenten kunnen gebruikers gemakkelijk en nauwkeurig de belangrijkste data als afstand, richting, hoogte en hartslag meten. En dat alles voor een vriendelijke prijs. Zowel dealers als consumenten zijn van harte welkom om de TECH4O® instrumenten uit te komen proberen in het centraal gelegen TECH4O® Experience Center aan de Europalaan 97 in Utrecht.

Voor meer informatie: https://www.tech4o.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tech4o:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.