Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw: Het Furnace donsjack van Berghaus

Nieuw: Het Furnace donsjack van BerghausDe Extrem-range van Berghaus bevat de meest technische functies en materialen van het merk, tezamen met een strak gesneden design. Bouwend op een consistent succes en de constructieve feedback van gesponsorde atleten en professionele berggidsen is de range geupdate en verbeterd voor de herfst/winter van 2010. Nieuw is onder andere het Furnace donsjack.

Voor het nieuwe seizoen heeft Berghaus de range vergroot met een aantal hoogwaardige en veelzijdige gevoerde jacks. De Furnace is er zo eentje. Gemaakt van ganzendons (90/10 met een vulkracht van 700) is dit jack extreem licht (slechts 324 gram) en compact. Het is een ideale isolatielaag voor onder een waterdichte jas. De buitenstof is gemaakt van het wind- en waterafstotende PERTEX® Microlight in een dubbele ripstop uitvoering.

Het jack is voorzien van symmetrische banen gevuld met dons, 2 ruime externe zakken met rits en 1 binnenzak. De manchetten zijn voorzien met stretch aan de uiteinden en verder zit er een elastiek aansnoerkoord in de zoom.

Er is zowel een uitvoering voor de mannen als voor de vrouwen in diverse frisse kleuren. De Extrem-range van Berghaus is verkrijgbaar bij de betere outdoorwinkels.

De adviesverkoopprijs van het Furnace donsjack bedraagt EURO 199,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.