Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vivienne Westwood tekent voor duurzame drinkfles

Vivienne Westwood tekent voor duurzame drinkflesModeontwerpster Vivienne Westwood heeft een nieuwe collectie design bottles ontworpen voor Sigg. De lijn bestaat uit drie limited edition drinkflessen. Het Zwitserse merk Sigg maakt duurzame, aluminium drinkflessen die geschikt zijn voor water, sportdrank, koolzuurhoudende drank en vruchtensappen.

Vivienne Westwood tekent voor herbruikbare drinkflessen, omdat dagelijks meer dan 100 miljoen plastic PET-flessen worden weggegooid. Plastic doet er 1000 jaar over om afgebroken te worden. Daarmee vormt deze afvalberg een enorme belasting voor onze planeet. De herbruikbare drinkflessen van Sigg vormen wereldwijd een goed alternatief voor plastic flessen.

Drie graphics
De drie Sigg-flessen van Vivienne Westwood hebben elk een andere hartenkreet. Op de aluminiumkleurige drinkfles staat: ‘Act Fast, Slow Down; Stop Climate Change’. De goudkleurige drinkfles draagt de kreet ‘Get a Life, Art Lovers Unite’. En de groene drinkfles draagt de titel ‘Stop Climate Change’.

Informatie
De Sigg drinkflessen van Vivienne Westwood zijn verkrijgbaar via de webshop van www.sigg.com. Winkeladviesprijs per fles à 0,6 liter: EURO 19,50.

Over Vivienne Westwood
De Engelse Vivienne Westwood is al veertig jaar een bekende modeontwerpster. Samen met haar partner Malcolm McLaren begon ze in 1971 een winkel in Kings Road, Londen. De winkel kreeg bij elke conceptwijziging een nieuwe naam, van Let It Rock tot Sex tot World’s End zoals het nu heet. Westwood maakte naam als de ontwerpster in het punktijdperk en groeide uit tot een van de meest vooraanstaande Britse ontwerpers. Haar voornaamste handelsmerk is het op geestig-bizarre wijze combineren van traditionele elementen.

Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De binnenzijde is voorzien van een speciale coating waardoor de flessen niet alleen geschikt zijn voor water, maar ook voor zure fruitdranken en isotone sportdranken. Sigg-flessen worden gebruikt door sterren als Cameron Diaz, Giselle Bündchen, Cindy Crawford, Julia Roberts, Heidi Klum en Reese Witherspoon. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht.

Voor meer informatie: https://www.sigg.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sigg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.