Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'teryx voegt nieuwe items toe aan Whiteline collectie

Arc'teryx voegt nieuwe items toe aan Whiteline collectieDe Whiteline collectie, specifiek ontworpen voor op of rond de piste, wordt uitgebreid met een aantal jacks en broeken, die meer warmte en bescherming bieden tegen de koude bergwind.

De jacks hebben unieke eigenschappen die speciaal ontwikkeld zijn voor bergafdalingen. Ze bieden ruime bewegingsvrijheid, voelen comfortabel aan bij het dragen van meerdere lagen en zijn uitgerust met een sneeuwvanger, sneeuwmanchetten, een capuchon geschikt voor een helm en een verborgen Recco® reflector lawine systeem.

Het nieuwe Crossbow Jacket bestaat uit een soepel 3-laags GORE-TEX® soft shell en is zo gemaakt dat er ruimte is om goed te bewegen. Het gestroomlijnde jack heeft subtiele details en een relaxte pasvorm. Het is licht isolerend en geeft warmte zonder in te leveren op het ademend vermogen. Bovendien passen de lange manchetten goed over of onder de handschoenen, bedekt de Storm Hood™ de helm en is er een speciale binnenzak voor het opbergen van een goggle. De favoriete freeride of een rondje op de piste is zo gemaakt.

Speciaal ontworpen voor vrouwen is het gladde en zachte Tempest Jacket, gemaakt van twee verschillende diktes GORE-TEX® soft shell materialen, dat voor de perfecte combinatie zorgt van warmte waar je het nodig hebt en ademend vermogen waar het telt. Dit maakt het jack zeer geschikt voor de bekende stop-and-go bewegingen op de piste. De Tempest Jacket werkt net zo isolerend als de Crossbow, met voldoende ruimte voor het dragen van lagen en met een geaccentueerde pasvorm. Warmte en ventilatie worden subtiel in evenwicht gebracht, terwijl het jack de elegantie van de vrouwelijke rider benadrukt.

Het Stingray Jacket, verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, is tegen het licht aangehouden en heeft in de nieuwe vorm een kortere, atletische pasvorm gekregen. Het is een veelzijdig jack van GORE-TEX® Soft Shell, met een Drop Hood™ en een sneeuwvanger.

Het nieuwe progressieve Sabre SV Jacket voor mannen heeft de meest relaxte pasvorm en is gemaakt van GORE-TEX® Soft Shell materiaal en is volledig wind- en waterproof. Het jack houd je van de eerste lift naar boven tot aan de laatste lift naar beneden warm en droog, zelfs bij de guurste winteromstandigheden. Het uitgesproken ontwerp met de sneeuwvanger en de grote Storm Hood™, biedt voldoende ruimte voor lagen met hoodies.

De modieuze nieuwe Sentinel Pant is zo ontworpen, dat deze de vrouwelijke vormen flatteert, zonder dat het daarbij technische kwaliteiten voor het piste rijden uit het oog verliest. De broek is gemaakt van GORE-TEX® Soft Shell en heeft een lagere slanke fit op de heupen, maar is wat wijder bij de benen voor extra bewegingsvrijheid. De Sabre Pant voor mannen heeft dezelfde technische kwaliteiten als de Sentinel en heeft ook een FreeRide Fit. Met ook dezelfde grote cargo zakken en hoge gelamineerde sneeuwvangers die niet in de weg zitten bij de highbacks van snowboardbindingen.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.