Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Ifen 3 in 1 winterjas met alle features

VAUDE  Ifen 3 in 1 winterjas met alle featuresZo eenvoudig kan schoonheid zijn: het Ifen 3 in 1 Jacket van VAUDE is rustig vormgegeven en biedt ondertussen tal van voordelen. Het jack heeft weinig uiterlijke verfraaiingen zoals opvallende knopen of stiknaden in een andere kleur. Dat laat VAUDE bij dit jack over aan de keuze in accessoires zoals een sjaal of muts. Het Ifen 3 in 1 Jacket is weliswaar uiterlijk misschien eenvoudig te noemen, aan extra's echter geen gebrek. Deze winterjas is heerlijk warm, 100% wind- en waterdicht (dankzij de Ceplex Active coating) en voorzien van onderarmventilatie, diverse zakken en een verwijderbare capuchon.

3 in 1
Het Ifen 3 in 1 Jacket dankt zijn naam gedeeltelijk aan de 3 toepassingsmogelijkheden van deze winterjas. Tijdens natte of winderige herfstdagen volstaat het dragen van alleen het buitenjack. Is het buiten ‘bikkelen van de kou’, dan biedt de warme – inritsbare - 200 grams fleece in combinatie met het buitenjack de perfecte bescherming. Op een mooie nazomerdag kan men buiten van het zonnetje genieten in de 200 grams losse fleece. Natuurlijk is de fleece ook heerlijk om in weg te kruipen, lekker thuis op de bank!

Specificaties
Dames kunnen kiezen uit de kleuren zwart (zwarte fleece), aubergine (witte fleece) of coffee (witte fleece). Heren hebben keuze uit zwart, pine, navy en coffee. In alle gevallen heeft de herenfleece dezelfde kleur als het buitenjack. Adviesverkoopprijs: EURO 200,-.

Gratis sjaal
Een aantal winkels in Nederland biedt het Ifen 3 in 1 Jacket aan met een gratis sjaal ter waarde van EURO 26,-. Dames krijgen de Women’s Seedra Scarf en heren de Men’s Rosco Scarf bij aankoop van deze winterjas. Kijk voor deelnemende winkels op www.vaude.nl.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.