Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Heatpax en ThermaFur: een warme combinatie

Heatpax en ThermaFur: een warme combinatieZeker als het buiten guur en koud is kan het soms prettig zijn om een extra beetje warmte om je heen te hebben. Heatpax en ThermaFur vormen dan een warme combinatie: Heatpax zijn verwarmingselementen voor bijvoorbeeld handen en voeten. ThermaFur is kleding dat voorzien van speciale pockets om deze Heatpax in op te bergen, zodat je er ook bij temperaturen ver onder nul lekker warm bij loopt.

Heat Pax™ zijn warmers die geactiveerd worden door simpelweg de verpakking te openen - de warmers worden namelijk door lucht geactiveerd en zullen binnen 10 minuten de maximale temperatuur bereiken, 45°C voor de teenwarmer en 58°C voor de hand/mini & bodywarmers. De warmers blijven respectievelijk 5, 8 en 20 uur deze warmte behouden mits geplaatst in afgesloten pockets. De warmers kunnen desgewenst eenvoudig gedeactiveerd worden door deze luchtdicht te verpakken en kunnen hierna op elk moment weer geactiveerd worden door deze weer uit de luchtdichte verpakking te halen.

ThermaFur™ is de speciaal door TechNiche ontwikkelde kledinglijn die is uitgerust met strategisch geplaatste pockets om de Heat Pax™ in te plaatsen. Deze unieke combinatie zorgt voor een optimaal comfort. Zo zijn er onder andere sporthandschoenen, hals- en nekwarmers, vesten en mutsen verkrijgbaar. En allemaal voorzien van de handige pockets om jezelf op te warmen met Heatpax.

Voor meer informatie: https://www.techniice.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.