Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Plana GTX maakt winterwandelen weer leuk

Lowa Plana GTX maakt winterwandelen weer leuk De Plana GTX en Plana GTX Ws van Lowa maken winterwandelen weer leuk. Zodra de sneeuwvlokken uit de lucht komen dwarrelen wil je graag naar buiten en met deze sneeuwlaarzen hoef je geen seconde van de sneeuwpret te missen. Je schuift ze zo aan je voeten en kunt direct de sneeuw in rennen. De Cordura schacht met GORE-TEX® lining houden je voeten warm en droog, de MONOWRAP zool constructie met Lowa "AL-S" zool zorgen ervoor dat je niet uitglijdt.

Zowel voor heren als voor dames
De Lowa Plana GTX is er voor zowel heren als dames. Het herenmodel is voorzien van strakke lijnen, terwijl het damesmodel juist ronde lijnen combineert met een ruitstiksel om ze er net iets vrouwelijker uit te laten zien. Van binnen is het verschil uiteraard een stuk groter. Het damesmodel is namelijk ontworpen op een speciale damesleest en dames zullen de zachte voering zeker weten te waarderen wanneer het kwik ver onder het vriespunt is gedaald.

Gemak dient de mens
De Plana GTX (Ws) zijn speciaal ontwikkeld om kou en sneeuw tot ruim onder het vriespunt te weerstaan. Maar daarnaast zijn ze vooral ook erg gemakkelijk. Omdat de schoenen niet zijn voorzien van veters kun je ze zo aan je voeten schuiven en de sneeuw in rennen. Dankzij de “MONOWRAP” zool constructie en de warme voering zitten ze direct als gegoten om je voeten en geven ze een goede stabiliteit tijdens het wandelen in een dik pak sneeuw.

Lowa “AL-S” zool
De Snow-modellen van Lowa zijn voorzien van de unieke “MONOWRAP” zool constructie met een Lowa “AL-S” zool. Deze zool is voorzien van een speciaal sneeuwprofiel, waardoor je niet alleen meer grip hebt tijdens het lopen in de sneeuw, maar de sneeuw bovendien niet onder de schoen blijft kleven. Een extra PU component zorgt daarnaast voor meer stabiliteit tijdens het lopen.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.