Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Warme 3-in-1 jassen van Schoffel

Warme 3-in-1 jassen van SchoffelDe zogenaamde Dual Jackets van Schöffel bestaan uit dubbele jacks: een warm binnenvest dat is bevestigd binnen een stevig buitenjack. Zo zijn de jassen multifunctioneel en ontzettend breed inzetbaar: als extra warm jack, enkel als shell-jack of als vest. Het Weggis DJ jack voor de heren en Flow DJ jack voor de dames uit de Schöffel X-Trail collectie zijn ademend, waterdicht en winddicht.

Weggis DJ jack
Het Weggis DJ jack is een herenjack, gemaakt van het ademende, waterdichte en winddichte Venturi materiaal van Schöffel. Het jack heeft een afneembare capuchon en is voorzien van een lichtgewicht, ademende meshvoering. De kraag kan hoog worden gesloten om warmteverlies te voorkomen. Daarnaast is het jack ruim bedeeld met zakken: twee borstzakken naast de rits, een mesh binnenzak, een kleine zak op de linker bovenarm en twee grote zakken om de handen in op te warmen. Het uitneembare binnenjack is een softshell en heeft een hoog sluitende kraag, twee ruime zakken en elastische koorden in de taille en kan prima los gedragen worden.

Flow DJ jack
Voor de dames is er het Flow DJ jack, eveneens gemaakt van het ademende, waterdichte en winddichte Venturi. Het Flow DJ jack van Schöffel heeft bijna de zelfde features en eigenschappen als het Weggis DJ jack, maar is volledig ontworpen voor het vrouwelijk lichaam en heeft wat minder zakken. Het jack is iets meer getailleerd voor een betere pasvorm. Bovendien is het binnenjack gemaakt van beduidend zachter fleece (met langere haren) voor extra comfort. Maar net als bij het Weggis DJ jacket zijn de manchetten voorzien van klittenband en zijn alle ritsen voorzien van treklusjes om het openen en sluiten van de ritsen te vergemakkelijken.

Schöffel Venturi
Venturi is het exclusieve laminaat van Schöffel. Het hoogwaardige membraan is perfect geschikt voor het outdoor gebruik door hoog draagcomfort, absolute wind- en waterdichtheid en ademend vermogen. Venturi is een gesloten membraan waar geen wind of water doorheen kan dringen. Ademend is het laminaat, omdat het grove en fijne moleculaire verbindingen heeft en door de grove structuren waterdamp kan ontwijken.

Schöffel X-Trail
Schöffel X-Trail is de outdoor-serie voor iedereen die op zoek is naar spanning en avontuur, of het nu in een nationaal park of op een bergtop is, van Canada tot Nepal. Schöffel X-Trail is een serie kleding die voldoet aan de hoogste eisen. Technische, innovatieve materialen en productieprocessen worden op slimme wijze gebruikt en de kleding is ontworpen en gemaakt om maximale bewegingsvrijheid te garanderen. Duurzaamheid en kwaliteit staan buiten kijf. Outdooravontuur is een meer dan alleen sporten – het is een kijk op het leven, die terugkomt in een harmonieus en modern ontwerp.

Over Schöffel
Schöffel is niet meer weg te denken uit de wereld van sportkleding. Outdoor is een levensstijl geworden. En als geen ander merk staat Schöffel voor bergsport, buitensport en skiën. In de hoofdvestiging in Schwabmünchen houden 195 mensen zich bezig met productontwikkeling, research, marketing, expeditie, klantenservice en administratie. Het merk richt zich duidelijk op de segmenten outdoor, bergsport en skiën. Wie zich tijdens bergwandelingen en verre reizen lekker voelt met Schöffel-producten, wil ze ook in het dagelijks gebruik niet missen.

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.