Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Haglofs Belay Down Hood vanaf nu leverbaar.

Nieuwe Haglofs Belay Down Hood vanaf nu leverbaar.Na lang wachten is nu eindelijk de nieuwe Haglöfs Belay Down Hood leverbaar. De Belay Down Hood is de opvolger van de zeer populaire Lim Down Hood en Strato Down Hood jackets.

De Belay Down Hood is een lichtgewicht “hooded” jacket met een hoge isolerende waarde en een zeer goede warmte / gewicht ratio. Het jack is uitgerust met een ultralicht DWR (durable water resistant) schaal en voering materiaal. Voor de vulling is gebruik gemaakt van “Premium quality 750 fill power” dons, waarbij een box-constructie voorkomt dat er koude plekken ontstaan of het dons kan verschuiven.

Voor draagcomfort zorgen onder andere de verstelbare capuchon, de naadloze schouders en de voorgevormde mouwen. Deze zijn onderaan overigens voorzien van Polartec® Power Stretch®.

Het jack heeft verder twee handwarmer zakken, één borstzak en twee binnenzakken. Een degelijke binnenrits met wind flap voorkomt dat er tocht doorheen kan komen. Handig zijn de ankerlussen voor bevestiging van handschoenen of wanten en het feit dat met één hand de onderkant verstelbaar is. Het verlengd rugpand zorgt ten slotte voor extra warmte.

De Belay Down Hood wordt geleverd inclusief opslag- en compressie zakken en heeft een gewicht van 825 gram (maat L).

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.