Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe ODLO sportbeha: High Power Front Fit

Nieuwe ODLO sportbeha: High Power Front FitODLO, de toonaangevende fabrikant van functionele sportkleding, voegt het model High Power Front Fit toe aan zijn sportbehalijn. Hiermee vervolledigt ODLO de succesvolle collectie op vraag van de klant met een model met voorsluiting. Deze voorsluiting vereenvoudigt aanzienlijk het aan- en uittrekken van de sportbeha.

De praktische voorsluiting heeft een uiterst platte vorm, waardoor hij niet dik maakt en niet voelbaar is. De zachte stiksels voelen zeer aangenaam aan op de huid. De ontwikkeling van de High Power Front Fit is gebaseerd op de bestseller High Ultimate Fit en is bedoeld voor sporten met een hoge intensiteit die de boezem zwaar belasten, zoals running, paardrijden of volleybal. Voor de nieuwe sportbeha met voorsluiting maakt ODLO gebruik van het 'zoned function fit' principe dat verantwoordelijk is voor drie doorslaggevende functies: 'support', 'free move' en 'climate regulation' (steun, bewegingsvrijheid en temperatuurregeling).

Support
De nieuw ontworpen sportbeha zorgt voor een complete en betrouwbare ondersteuning en demping. Met de High Power Front Fit biedt ODLO een compacte stabilisatie van de boezem. Dit komt onder meer door de dynamische sportrug met brede schouderbanden, waardoor de druk op de nek- en rugspieren wordt weggenomen. Zeer belangrijk voor de ondersteunende functie die de boezem stabiliseert, is de volledige borstbedekking met naadloos gevormde cups en de brede, stabiele band onder de buste die uitgevoerd is in een bijzonder zachte stof.

Free move
De High Power Front Fit biedt niet alleen optimale ondersteuning maar zorgt ook voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Dit is te wijten aan de perfecte pasvorm van de sportbeha en het praktische verstelsysteem. Hierdoor kan iedereen de beha individueel aanpassen aan het eigen lichaam. De gepolsterde schouderbanden zijn zo breed dat ze niet in de huid snijden of tot spierspanningen leiden door een gebrek aan ondersteuning.

Climate regulation
Zoals alle producten van ODLO werd ook de High Power Front Fit sportbeha vanaf de huid ontwikkeld. Hierdoor zal zelfs bij de meest intense vorm van sportbeoefening geen ‘zweterig’ gevoel ontstaan. De door ODLO exclusief ontwikkelde functionele materialen Performance Pique effect en Performance Mesh effect garanderen het allerbeste vochttransport en een optimale droging. De vochtbalans van de huid is dus gegarandeerd. Tegelijkertijd verhinderen de 'ODLO effect'-materialen langdurig de ontwikkeling van ongewenste geurtjes, zodat de sportende vrouw zich altijd fris en zelfzeker voelt.

Activity-Control-System
Het Activity-Control-systeem dat ODLO samen met vrouwelijke atleten en sportdeskundigen heeft ontwikkeld, vereenvoudigt de keuze voor de juiste beha. Afhankelijk van het type sport, de mate van activiteit en de cupmaat geeft de Activity-Control-Systeemtabel snel een overzicht van de meeste geschikte sportbeha voor elke specifieke klant.

ODLO zal de nieuw ontwikkelde High Power Front Fit sportbeha aanvankelijk aanbieden in de kleuren zwart en wit. De cupmaten variëren van A tot E. De aanbevolen richtprijs bedraagt EURO 55,-.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.