Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw softshells: Windchill Hoody L en M

Nieuw softshells: Windchill Hoody L en M De technisch-functionele X-Trail collectie is ook komende winter weer flink uitgebreid voor de ambitieuze bergsporters onder ons. In samenwerking met bergbeklimmers Gerlinde Kaltenbrunner en Ralf Dujmovits is een volledig nieuwe alpine collectie ontwikkeld. Deze collectie bevat onder andere een aantal nieuwe modellen softshells in opvallende kleuren. Softshells kunnen universeel ingezet worden en zijn altijd een goede keus. Voor de softshells maakt Schöffel gebruik van uiteenlopende materialen, zoals Venturi en Gore Windstopper®, die beide uiterst winddicht en ademend zijn.

De nieuwe, sportieve modellen Windchill Hoody L (voor dames) en Windchill Hoody M (voor heren) zijn ideaal voor de bergsport, tijdens skitouren en voor sportieve activiteiten in vrijetijd. Gemaakt van het exclusieve Gore Windstopper® Softshell materiaal combineren deze modellen in één laag het comfort van een zachte tussenlaag en de bescherming van een waterresistent buitenmateriaal. Naast dat deze modellen absoluut winddicht zijn, zijn ze ook ademend. Windchill Hoody M en L zorgen voor een optimaal draagcomfort en bieden maximale bewegingsvrijheid. De extra lange onderarmventilatie zorgt voor optimale bewegingsvrijheid voor de armen. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van een vaste stormcapuchon en twee steekzakken met rits aan de zijkant, die ook met een rugzak om gemakkelijk bereikbaar zijn.

De Windchill Hoody M en L zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren.

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.