Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kuro softshell jacket uit VAUDE fietscollectie multifunctioneel inzetbaar

Kuro softshell jacket uit VAUDE fietscollectie multifunctioneel inzetbaarHet Kuro Softshell Jacket is een veelzijdig windproof 100 softshell fietsjack. Deze softshell, uit het fietsassortiment van VAUDE, is technisch, sportief en biedt een perfecte bescherming tegen wind en kou. De binnenkant van deze softshell is met fleece gelamineerd. In combinatie met de soepele softshell stof staat dit garant voor een optimale warmte- en bewegingsvrijheid. Welke activiteit je ook onderneemt: met het Kuro Softshell Jacket voel je je als een vis in het water!

Specificaties
Het Kuro Softshell Jacket is 100% winddicht en heeft voorgevormde mouwen, onderarm ventilatie en antislip materiaal op de rugzijde. Deze softshell heeft veel zakken: een met rits afsluitbaar borstzakje, twee met rits afsluitbare zakken aan de achterkant en een MP3 binnenzak. Alle ritsen zijn waterafstotend. Aan de veiligheid tijdens de donkere winterse dagen heeft VAUDE ook gedacht: deze softshell is voorzien van diverse speels verwerkte reflecterende elementen. Het Kuro Softshell Jacket voor heren is verkrijgbaar in de kleuren black, juice, red en orange. Dames kunnen kiezen uit white, black, red en violet. Adviesverkoopprijs heren: € 160,- en dames € 130,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In Duitsland heeft VAUDE/Edelrid 480 werknemers en wereldwijd zijn het er 1300. VAUDE is EMAS geregistreerd en is Bluesign Partner. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.