Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rugzak Rise is het organisatietalent van Deuter

Rugzak Rise is het organisatietalent van Deuter Met de klassieke tourrugzak Rise kom je ook in de sneeuw uitstekend uit de voeten. Als één model rugzak zich een organisatietalent mag noemen, dan is het wel dit model, Rise. Rise is uitgerust met slimme, frisse details. Bovendien bewijst Rise zich telkens weer als dé uitstekende reispartner, die ook nog eens de beschikking heeft over bijzonder veel opbergcapaciteiten. En daarmee een ideaal model voor meerdaagse trips vormt.

Dat niet alleen, Rise biedt ook nog eens overzicht. Wat u ook meeneemt, sneeuwschoenen, ski’s of een snowboard, Rise heeft voor elk onderdeel wel een gepaste plek. Zodat u snel terugvindt wat u nodig heeft en na afloop ook weer in een handomdraai kunt opbergen. Net als andere hulpmiddelen waaronder een pickel, helm of stokken laten ook uw ski’s, uw board of uw sneeuwschoenen zich veilig aan de robuuste bevestigingspunten fixeren. De vakken aan de zijkanten van de rugzak zorgen voor nog meer opbergruimte. Met een fantastisch en doordacht ontworpen binnenruimte is model Rise dan ook uw ideale reispartner voor meerdaagse trips in de kou.

Opmerkelijk detail: model Rise 32+ en de damesvariant met een inhoud van 30 liter zijn daarnaast ook nog eens met tien liter extra te vergroten. Het geheim? Door heel eenvoudig de bovenklep in hoogte te verstellen creëert u op slimme wijze extra ruimte. Daarnaast beschikt de rugzak over nog meer capaciteiten. Wat te denken van flexibiliteit en bewegingsvrijheid? De anatomisch gevormde, flexibele Vari Flex heupgordel volgt elke lichaamsbeweging, waardoor het gewicht gelijkmatig over de heup verdeeld wordt. Hierdoor spaart u niet alleen veel kracht, u kunt ook nog eens prettig van start. Wilt u echt gewicht besparen? Dan kan de heupgordel ook eenvoudig van de rugzak worden gehaald. Tevens werd het beproefde en geliefde Alpine rugsysteem verrijkt met een zeer licht Delrin frame, dat maakt dat men ondanks de bepakking gemakkelijk in beweging komt en blijft. De constructie die zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling alsmede aanpassing aan uw houding maakt optimaal touren mogelijk. Tegelijkertijd zorgt het uitneembare zitmatje voor extra stabilisering van het draagsysteem. Wat wilt u nog meer?

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.