Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO running: wintercollectie 2010-2011

ODLO running: wintercollectie 2010-2011"De eisen die lopers en loopsters aan hun kleding stellen, worden steeds hoger. Onze jarenlange ervaring op gebied van materiaalontwikkeling, ons gevoel voor detail, maar ook onze wil om te innoveren laten ons toe om steeds opnieuw te voldoen aan deze hoge eisen." zegt Tanja Vollwille, Junior Productmanager Running.

Professionele uitstraling
Het frisse herfst- of ijzige winterseizoen laat echte lopers volledig koud, want met de Quantum en Performance-lijnen zijn ze bij elke weertype uitstekend uitgerust om wat extra kilometers te lopen. Deze hightech-lijnen voor prestatiegerichte atleten en gedreven sporters overtuigen meteen. Ten eerste door het winddichte materiaal, dat het windchill-effect voorkomt. Ten tweede door het «zoned function»-principe: bepaalde specifieke functionele stoffen worden enkel daar gebruikt waar ze nodig zijn. Om kort te gaan: Quantum en Performance zijn net zo professioneel als de atleten die ze dragen.

Running Quantum - pure functionaliteit
De Quantum Run jacket uit Windprotection 3L DWR is een zeer licht high-end runningjack voor een betrouwbare bescherming tegen de wind. Dit topmodel dat ontwikkeld werd volgens het «free move»-concept, biedt met zijn inzetstukken uit ‘stretch jersey nordic’ maximale bewegingsvrijheid. Technische ventilatieoplossingen aan de rug en de ellebogen maken een optimale luchtcirculatie en een perfect lichaamsklimaat mogelijk. Grote reflectoren, een windblock, een V-inzet aan de kraag voor een ergonomische pasvorm, verstelbare manchetsluitingen met opgeruwde binnenzomen, een MP3-zakje, zakken met ritssluiting en een zeer gedetailleerde afwerking van de binnenkant zijn de overige argumenten om je te overtuigen. De Quantum jacket is zowel verkrijgbaar voor dames als voor heren.

De Yaren tights en de Glendive tights uit de Performance-lijn vervolledigen deze winterse outfit. De voorkant van de tights bestaat uit windprotection 3L, de achterzijde is uitgevoerd in elastische powerstretch brushed en Nordic Mesh. Lange ritssluitingen en reflectoren op de benen zijn de andere belangrijke details van deze running tights.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.