Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa biedt comfort en grip voor meer winterwandelplezier

Lowa biedt comfort en grip voor meer winterwandelplezier Een perfecte pasvorm, isolatie en grip in sneeuw en modder zorgen ervoor dat de Mud en Snow modellen van Lowa de perfecte wandelschoenen zijn voor wintertochten en sneeuwschoenwandelen. Kou en vocht maken namelijk totaal geen indruk op deze schoenen. En dankzij de innovatieve G3 zool is uitglijden met de Fiemme GTX High en Arona GTX High Ws vrijwel uitgesloten.

Fiemme GTX High voor de heren
De Fiemme GTX High is een hoge wandelschoen die speciaal is ontwikkeld voor koude en modderige omstandigheden. Een stevige wandeling in de natgeregende herfstbossen? Stevig door de sneeuw wandelen op je sneeuwrackets? De Fiemme GTX High kijken er nu al naar uit! De voeten worden beschermd dankzij een stevige suède en Cordura schacht, voorzien van een waterdichte en ademende GORE-TEX® footwear lining. Daardoor blijven de voeten warm en droog, de twee belangrijkste vereisten tijdens koude tochten. En uiteraard heeft dit alles een stevige basis: de Lowa G3 zool, die ervoor zorgt dat ook op gladde ondergrond de voeten niet weg kunnen glijden.

Arona GTX High Ws voor de dames
Voor dames die niet bang zijn voor een frisse neus is er de Arona GTX High Ws. Deze hoge bergwandelschoen heeft vrouwelijke trekjes, zoals een extra zachte voering, maar schrikt totaal niet van temperaturen tot -15 graden Celsius. De suède en Cordura schacht zorgen samen met de GORE-TEX® footwear lining voor een comfortabel klimaat tijdens het lopen in de sneeuw. En dankzij de Lowa G3 zool voelt lopen op een gladde ondergrond heel natuurlijk aan. Sterker nog: de stevige grip geven je het zelfvertrouwen om de tocht extra lang te maken en te genieten van de besneeuwde omgeving die de winter te bieden heeft.

Lowa G3 zool voor extra grip
De nieuwe G3 zool van Lowa is de perfecte combinatie van stabiliteit, ergonomie en slipweerstand. Door intensieve laboratoriumtesten, veldtesten en de 85 jaar ervaring met het maken van schoenen is het Lowa gelukt om een zool te ontwikkelen die maximale grip combineert met optimale prestaties. De Lowa G3 zool is een combinatie van rubber en textiel die samen voor een sterk verbeterde grip zorgen. Uitgebreide tests hebben inmiddels aangetoond dat de Lowa G3 zool tot wel 32% meer grip heeft op verschillende soorten gladde ondergrond.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.