Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Daytour 24 VAUDE perfect uitgerust voor winterse trektochten

Daytour 24 VAUDE perfect uitgerust voor winterse trektochtenDe Daytour 24 van VAUDE is een professionele, felgekleurde skirugzak die perfect uitgerust is voor winterse trektochten. Het innovatieve voorvak is zo ontwikkeld dat een lawinesonde en -schep hierin moeiteloos opgeborgen kunnen worden. Het hoofdvak is zowel via de voorkant als via de klep toegankelijk. Ski's zijn makkelijk aan de voor- en zijkanten te bevestigen. Bovendien is de Daytour zo uitgerust van een pickel of ijsklim materialen aan de buitenzijde veilig te bevestigen zijn. De Daytour is volledig uit Cordura vervaardigd. De lichtgewicht verwijderbare heupgordel, een geïntegreerd fluitje aan het borstbandje, de uitgang voor een drinksysteem en een helmhouder maken deze rugzak compleet.

Anatomic Alpin
Het Anatomic Alpin rugpand is het beste uitgerust voor langere bergtochten met veel bagage. Het lichte en speciaal gebogen aluminiumframe geeft stabiliteit en kan – indien gewenst – snel verwijderd worden. De twee grote mesh ‘kussens’ zijn naast de wervelkolom gepositioneerd. Deze pads zorgen voor een verminderde belasting van de rug en een goede verdeling van het gewicht. Bovendien is op deze manier een prettig ventilatiekanaal gecreëerd. De pads absorberen geen vocht, waardoor de rug maximaal droog blijft.

Aanvullende specificaties
In het voorvak staan aan de binnenkant alle alpiene noodsignalen vermeld. Aan beide zijden is de Daytour voorzien van compressiebanden. Naast de Daytour 24, met een inhoud van 24 liter, heeft VAUDE ook de Daytour 30, met een inhoud van 30 liter, in het assortiment opgenomen. Kleurstellingen: black, red en lemon. Adviesverkoopprijs 24 liter: EURO 90,- en 30 liter: EURO 100,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.