Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TravelSafe gaat voor Quick Response

TravelSafe gaat voor Quick ResponseMet de nieuwe Quick Response codes van TravelSafe krijgt u direct alle informatie die u zoekt! U scant met uw telefoon de QR code en komt direct bij de informatie over de producten, die u nodig heeft voor een onbezorgde reis.

U kunt onder andere makkelijk en direct uw reisapotheek samenstellen. Wanneer u in de winkel staat en niet precies weet welke producten u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie, kunt u door de QR code te scannen de hulp van de TravelSafe advieslijst inschakelen. Door bijvoorbeeld onderstaande code te scannen, komt u bij de TravelSafe advieslijst, waar u uw persoonlijke reisapotheek kunt samenstellen. Er wordt per land aangegeven wat u nodig heeft om de gezondheidsrisico’s op reis tot een minimum te beperken.

Hoe gaat het in zijn werk?
De Q(uick) R(esponse) Codes zijn 2 dimensionale barcodes die u steeds vaker tegen zult komen. Moderne telefoons zijn meestal uitgerust met een geschikte codelezer via de ingebouwde digitale camera, anders is deze codelezer als software te downloaden.

Na het scannen van de code krijgt u direct alle informatie die u nodig heeft. Bij TravelSafe kunt u volgend jaar de meeste informatie via deze codes opvragen!

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.