Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO outdoor: wintercollectie 2010-2011

ODLO outdoor: wintercollectie 2010-2011"De nieuwe wintercollectie sluit naadloos aan op de herlancering van onze Outdoor-lijn in de zomer van 2010. De signatuur van het design, het beproefde 'inside outside'-concept en de nieuwe kleuren en materialen voelen perfect de polsslag aan van onze huidige tijd.", aldus Sara Canali, Product Manager Outdoor.

ODLO Outdoor – ontdek natuur & cultuur
Ongerepte natuur, vreemde culturen - niets zo opwindend als het ontdekken van nieuwe dingen. De outdoorcollectie van ODLO zorgt voor de perfecte uitrusting. Dankzij de ‘free move’ snit is de kleding perfect geschikt voor eender welke uitstap of activiteit, ongeacht het weer of het seizoen. ODLO ontwikkelde voor deze collectie zijn eigen materialen en ontwierp in het bijzonder de jassen volgens het ‘inside-outside’-principe: beginnend op de huid zorgen hoogtechnologische materialen en technische extra’s voor de hoogst mogelijke functionaliteit, maximaal comfort en betrouwbare bescherming.

Three-in-one jacket
Een nieuwe feature en blikvanger binnen deze Outdoor-collectie is de 3-in-1 Jacket ‘Hybrid’. Dankzij het zorgvuldig op elkaar afstemmen van elementen kan dit jack op drie verschillende manieren worden gedragen. Het waterdichte 3L Cubic Woven biedt betrouwbare weersbescherming en multifunctionaliteit met een waaier aan combinatiemogelijkheden. De binnenjas, die gemakkelijk kan worden los- of vastgeritst, kan net als de buitenjas afzonderlijk of in combinatie worden gedragen. Zijn Primaloft®-lining zorgt voor het ‘oh zo’ belangrijke warmtebehoud en weegt bovendien bijna niets. Een compleet vernieuwde binnenkant met nieuwe Outdoor-signatuur, waterdichte ritsen, geïntegreerde ventilatiestukken, een rits met zachte fleece-lining, een MP3-jaszak met kabelkanaal, verstelbare manchetten, twee zijdelingse ritsen voor ventilatie, een afneembare capuchon die in twee richtingen verstelbaar is en ingebonden eyelets zijn slechts enkele van de karakteristieke details die deze jas kenmerken. Dit topmodel is verkrijgbaar in zes overtuigende kleuren, voor zowel dames als heren.

Cocoon – ODLO’s eigen ontwikkeling
Een andere absolute blikvanger in de nieuwe Outdoor-collectie is de door ODLO zelf ontwikkelde ‘Cocoon’ jacket, vervaardigd in Shiny Dobby stof. Het is een thermisch isolerende jas met een vulling van microvezelbolletjes die, inzake warmte-isolatie en gewicht, even doeltreffend zijn als natuurlijke vederdons. De jas kan ook zonder problemen gewassen worden. Deze superlichte en zachte winterjas is zowel modern als technisch en bovendien ontwikkeld volgens het ‘inside-outside’-principe. De verstelbare capuchon is heel eenvoudig los te maken, terwijl de rits ervan bedekt is. ‘Thermoair’ mouwen en zachte kinbescherming verhogen het draagcomfort. Het trendy ‘Cocoon’ jacket is verkrijgbaar voor vrouwen in de kleuren zwart en vivid blauw, en voor de heren in het zwart en chilipeper rood.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.