Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro CompuDay Photo-serie

Lowepro CompuDay Photo-serieLowepro presenteert een nieuwe rugtas en schoudertas met ruimte voor je camera, een 15,6" laptop en je alledaagse spullen zoals een agenda, portemonnee of mp3-speler. De twee nieuwe modellen, de schoudertas CompuDay Photo 150 en de rugtas CompuDay Photo 250 zijn zeer doordacht en uniek in hun soort.

Lowepro, het toonaangevende merk als het gaat om beschermende accessoires voor consumentenelektronica heeft de CompuDay Photo-serie speciaal ontworpen voor mensen die hun camera altijd bij zich willen hebben en hun gemaakte foto's direct online willen publiceren.

De verschillende compartimenten in de tassen hebben binnenin een oranje kleur, waardoor je spullen goed opvallen en je kleine accessoires niet kwijt kunt raken. Alle vakken zijn zo ontworpen dat je optimaal kunt profiteren van de capaciteit die deze tassen je bieden. Ze kunnen wijd open; dit vergemakkelijkt en versnelt het gebruik van de tas, je hebt meer overzicht in het vak en er past bovendien meer in. Er is een speciaal cameravak, wat dankzij een compressieriem aanpasbaar is in het formaat, zodat je het vak groter of kleiner kunt maken wanneer je een andere lens op je camera draagt. En wanneer je het vak inklapt, hou je meer ruimte over voor je andere spullen. De vakken zijn voorzien van degelijke ritssluitingen met stevige ritstrekkers. Wanneer je het cameravak opent, ligt je camera meteen schietklaar op zijn plaats. Je maakt die prachtige foto, stelt hem direct veilig middels een back-up op de laptop die je zonder moeite meedraagt en deelt ze daarna via het nternet met je vrienden.

Andere eigenschappen van zowel de CompuDay Photo 150 als 250 tassen zijn: een zijvak gemaakt van gaasnet waarin een 0,6 of 1,0 liter waterfles prima past, een speciale sleeve waardoor de tassen op een trolley bevestigd kunnen worden en een perfect A4-formaat vak waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld een krant, magazine of map mee te nemen. De achterwand van beide tassen is van ademend materiaal gemaakt, wat hinder van transpiratie tijdens het dragen verminderd. Verder is in de tassen een extra accesoirepouch meegeleverd, welke prima dienst doet als etui, vakje voor kabeltjes, geheugenstickjes etc.. CompuDay Photo 250 heeft Sliplock-lussen op beide draagriemen, waardoor de Sliplock accessoires van Lowepro gemakkelijk bevestigd kunnen worden; bijvoorbeeld de Lens Cases. Zo is de tas gemakkelijk uit te breiden. CompuDay Photo 250 en CompuDay Photo 150 zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en uit voorraad leverbaar.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.