Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pro-X regenkleding van K-Way Duitsland nu ook in Nederland

Pro-X regenkleding van K-Way Duitsland nu ook in NederlandSommigen denken nu regenkleding dat ruwe harde materiaal waar je zo in zweet. Dat zijn van die harde lelijke jassen en broeken. Pro-X heeft dit bekende recept in een sterk verbeterde versie gemaakt, dus met een hoog draagcomfort, ademend, zacht, lichtgewicht, trendy, klassiek of modieus. In Nederland is vanaf nu de Pro-X TPX-PRO lijn verkrijgbaar. Deze is water/windproof, ultra licht in gewicht en heeft een waterkolom van wel 10.000 mm.

De collectie bestaat uit fiets-, wandel-, outdoor-, kinder- en vrijetijds-regenkleding met verschillende kwaliteiten en prijzen. Ook Maakt Pro-X gebruik van prachtige kleuren en is alles compact en functioneel. Pro-X regenkleding heeft een lange levensduur.

Pro-X wordt in Nederland gedistribueerd door Nikwax. En de ademende werking van Pro-X kleding wordt dan ook gegarandeerd als de kleding geregeld wordt gewassen in Nikwax Tech Wash. De waterdichtheid van Pro-X blijft behouden als de kleding wordt geïmpregneerd in Nikwax TX-Direct!

Ter introductie wordt tijdens de Fiets- en Wandelbeurs Pro-X regenkleding in combinatie met Nikwax aangeboden tegen speciale prijzen.

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.