Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO tec shirts: wintercollectie 2010-2011

ODLO tec shirts: wintercollectie 2010-2011"Ons team is er met de nieuwe wintercollectie in geslaagd om op basis van het temperature-control-system functionaliteit en design te combineren. De nieuwe tec shirts voeldoen aan ieders eisen en wensen.", zegt Franca Chiesa, productmanager tec shirts.

Elke temperatuur onder controle
Ongeacht de weersomstandigheden of de intensiteit van de beweging, met het nieuwe tec shirt-concept biedt ODLO het perfecte antwoord op elke situatie. De basis is het temperature-control-system, dat zijn doeltreffendheid reeds bewezen heeft voor de ondergoedlijn. Midlayers (tussenlagen) hebben een klimaatregulerende functie en zijn als tweede laag een belangrijk onderdeel van het functionele meerlagenprincipe. Vanuit dit principe is de nieuwe tec shirt-collectie ontstaan. Net als zijn functionele ondergoed biedt ODLO deze midlayers ook aan in de kwaliteiten light, warm en x-warm. Dankzij dit overzichtelijke systeem vindt elke sporter het bij hem of haar passende tec shirt. De onderverdeling in de lijnen Performance, Active en Essentials maakt het bovendien mogelijk om tegemoet te komen aan de ieders individuele eisen.

Performance – softshell midlayers zijn de trend
Ambitieuze en gedreven wintersporters die hoge eisen stellen aan esthetiek, aanvaarden evenmin compromissen op vlak van functionaliteit. Ze zoeken een exclusief design en zijn zeer goed geïnformeerd over de laatste trends en de technologieën op de markt. Voor deze veeleisende doelgroep werd de Performance-lijn ontwikkeld. De twee multifunctionele softshell-midlayers PIZ ALBANA en PIZ ALBRIS zijn een nieuwe interpretatie van de klassieke windbeschermende kleding en kunnen, dankzij de winddichte membranen, ook als derde laag worden gedragen.

Active – de keuze van de recreatieve sporter
Active werd ontwikkeld voor wintersporters die naast functionaliteit veel belang hechten aan kwaliteit. Active richt zich op klassieke midlayers met speciale, doordachte details en een modern en sportief design. Het aanbod van Active is zeer gevarieerd: maar liefst 19 modellen in negen verschillende kleuren in de kwaliteiten light, warm en x-warm en uitgerust met het temperature-control-system zijn beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van elke recreatieve sporter. De highlight van deze lijn is de HOODY VAL GRANDA, een ‘warm’-shirt uit zachte stretch fleece met een voorgevormde capuchon, geïntegreerde kinbescherming en contrasterende inzetstukken. Het equivalent in de kwaliteit ‘light’ voor mannen heet VAL LANGUARD en kenmerkt zich door zijn sportief en mannelijk colourblock-design. Het lichte Performer Stretch-materiaal is elastisch en volgt zo probleemloos elke beweging.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.