Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe All-Season NeoAir van Therm-a-Rest

Nieuwe All-Season NeoAir van Therm-a-RestCascade Designs, Inc. heeft aangekondigd dat er de eerste all-season uitvoering van het Therm-a-Rest NeoAir matras in juli op de markt gebracht zal worden. De ultralichte en compacte all-season Therm-a-Rest NeoAir is ontworpen met technologieën waarvoor reeds patent is aangevraagd en welke zorgen voor een uitzonderlijke stabiliteit voor een luchtbed, zeer hoog comfort en extra warmte voor het slapen in de buitenlucht onder winterse omstandigheden.

Het All-Season NeoAir matras gebruikt een effectieve combinatie van meerlaagse Reflectie Barrier en Triangular Core Matrix technologieën om warmte voor de gebruiker te verhogen. De meerder Reflective barrier lagen werken samen om geleidende warme naar de grond voorkomen, door de warmte juist terug te kaatsen naar de persoon die op het matras ligt. De Triangular Core Matrix technologie zorgt voor een matrix van honderden individuele cellen in het matras, waardoor het convectieve warmteverlies door bewegende lucht wordt geminimaliseerd. Dezelfde matrix zorgt ervoor dat de normale instabiliteit van een luchtbed wordt verminderd, waardoor het matras meer comfort biedt en tot vijf maal warmer is dan andere luchtbedden zonder dons of vezel isolatie. En dit dan ook nog eens gecombineerd met een zeer licht gewicht en uitermate compact volume.

De All-Season vormt een uitbreiding op de al bestaande serie NeoAir matrassen, waarvan eerder de klassieke NeoAir en onlangs de NeoAir Trekker werden geïntroduceerd. Het matras heeft een R-waarde van 4.9R en een gewicht van 510 tot 710 gram, afhankelijk van de maat. Het matras is namelijk in verschillende maten verkrijgbaar (medium, regular en large). Een reparatiekit en stuff sack die tevens als pomp kan dienen worden er standaard bij geleverd.

De All-Season NeoAir zal bij de eerstkomende ISPO-beurs in februari aan de vakhandel worden getoond en vanaf juli 2011 in de winkels verkrijgbaar zijn.

Binnenkort volgt een bespreking van de All-Season NeoAir op Hiking-site.nl.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Therm-a-rest:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.