foto

Nikwax

'Reeds 20 jaar lang wordt Nikwax met zorg voor het milieu geproduceerd. Nikwax werd door Nick Brown, een natuurliefhebber, ontwikkeld, omdat hij nergens een product kon vinden om zijn schoenen te beschermen en te onderhouden zonder het leer aan te tasten. Hij begon thuis in de keuken met het maken van de oorspronkelijke Nikwax Waterproofing Wax voor leer. Vandaag de dag vervaardigt Nikwax een volledig assortiment van waterdicht makende producten, die meehelpen aan het milieubehoud door de levensduur van kleding, schoenen en uitrusting te verlengen. Voor bijna ieder onderdeel van je uitrusting bestaat er een Nikwax product.'

Nikwax: de voordelen op een rijtje

  • Met meer dan 20 jaar ervaring is Nikwax mee-ontwikkeld met de nieuwe materialen en technologieën als het gaat om onderhoud ervan.
  • Nikwax probeert zoveel mogelijk water te gebruiken als oplosmiddel. Op die manier zijn de producten beter voor het milieu.
  • Nikwax past stringente maatstaven toe om het effect van de producten te testen, daarom hoeft de behandeling minder vaak te worden herhaald, waardoor wederom het milieu minder wordt vervuild.
  • Nikwax TX.10i Elastomer bestaat uit elastische polymeren die meegeven/rekken met de vezels van het materiaal. Op die manier zullen de materialen minder snel slijten en dus duurzamer zijn.

Nikwax: een greep uit het assortiment

Cleaning Gel
Cleaning Gel
Geconcentreerde reinigingsgel voor het zwaardere werk. Werkt alleen op het oppervlak.
Waterproofing
Waterproofing for fabric & leather
Maakt waterdicht zonder al te veel verkleuring van het materiaal. Ideaal voor combischoenen (leer/stof).

Nikwax: overige informatie
Voor meer informatie over Nikwax kun je terecht op de site van Nikwax zelf (http://www.nikwax.nl/).

Om Nikwax te kopen kun je bij bijna alle buitensportzaken van Nederland en België terecht.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }