Testopstelling - mag het ietsje meer zijn?
Joop B

Testopstelling - mag het ietsje meer zijn?

Ik heb het even moeten Googelen (Bod-I-Bag ;-) maar nee, het is gewoon een bivakzak van Exped. Laurens had nog een aanvullende test in gedachten s'ochtends, maar was te laat uit de tipi. Ik heb heerlijk geslapen :)).
 
heb je nog wat technische info over de zak (dat plastic ding, niet de persoon;-) ? Is het Goretex of een goedkoper materiaaltje? Hoe ben je er in godesnaam ingekropen, met al die sneeuw ? (en hoe hou je het droog!)
 
Niet goedkoop, zie: http://exped.com/exped/web/exped_homepage.nsf?OpenDatabase Ik heb de PU versie.

Ik zit er nog niet in hier trouwens .. Hij is ademend, en best goed; behalve waar het bevriest en dan heb je ook gelijk extra condens binnenin. Thuis was de slaapzak in 5 minuten droog, dus het was alleen de buitenkant. Niets van gemerkt, prima geslapen.

Procedure erin (als het niet sneeuwt..): schoenen uit en in een plastic zak (=hoofdkussen); regenpak uit in de 2e plastic zak, ff de sneeuw opschudden en erin. Omkleden in de zak gaat redelijk (ik ben 1.87). Rugzak buiten onder de regenhoes. Water moet ook mee als het vriest.

Maar echt slecht weer? Nog geen idee hoe dat gaat.. Wordt vervolgd.
 

Media informatie

Categorie
Herfsthike 3.5 (22/23-11-2008)
Geplaatst door
Joop B
Datum plaatsing
Aantal vertoningen
3.348
Reactie aantal
4
Beoordeling
4,00 ster(ren) 2 beoordelingen

Afbeelding metadata

Bestandsnaam
testopstelling.JPG
Bestandsgrootte
800,8 KB
Dimensies
2048px x 1536px

Deel deze media

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan