Recente inhoud door Annet

 1. Annet

  Ultralight Inkoopactie: FlexAir kussens

  @MaxvL: is het al tijd voor een adres in PM o.i.d.? Of wacht je nog op meer belangstelling?
 2. Annet

  Ultralight Inkoopactie: FlexAir kussens

  Interesse in 3 stuks.
 3. Annet

  Regen en geen schuilplek voor lunch

  Ik stop mijn zakken vol met nootjes en hapjes en loop traag als een monnik uren door, terwijl ik af en toe wat in mijn mond steek. Ook in verband met warm blijven vind ik dat ideaal. Heb je wel iets aan een tarp boven de boomgrens (gezien het ontbreken van bevestigingsmogelijkheden)?
 4. Annet

  HRP digitale kaarten

  Misschien interessant voor mij. Wat zijn het voor bestanden: pdf?
 5. Annet

  Beperkingen wegens Corona voor de bergsport

  Heel graag :cool:
 6. Annet

  Trailrunning schoenen om te wandelen

  Inderdaad. Als ik vooral asfalt zou moeten lopen, zou ik op zoek gaan naar een hardloopschoen met een perfecte pasvorm en zo veel mogelijk demping. Van die hele dikke zolen.
 7. Annet

  Trailrunning schoenen om te wandelen

  Ik loop zo weinig mogelijk op asfalt.
 8. Annet

  Trailrunning schoenen om te wandelen

  Ik gebruik voor al mijn hiking trailrunners. Dus bospaden, maar ook paden met grote keien, modder, ... alles. Ik loop in bossen en in de bergen tot op of iets over de sneeuwgrens. Ik kies trailrunners die helemaal goed zitten en die zo veel mogelijk profiel hebben. Ik heb sinds ik dat doe nooit...
 9. Annet

  (Wild) kamperen tijdens Corona

  Maar dat geldt altijd met wildkamperen, ook als het geen corona-tijd is.
 10. Annet

  te krappe overstap in Madrid?

  Het bleek goed geregeld: een dame met een bordje wachtte ons op op het perron om ons naar de juiste volgende trein te brengen. Er was niet nogmaals een luggage check.
 11. Annet

  te krappe overstap in Madrid?

  Het kaartje is inderdaad via DB gekocht. Ik ga het zien. Inmiddels heb ik zo goed en zo kwaad als het ging de plattegrond van het station in Madrid bestudeerd (en pogingen gedaan te begrijpen of ik bij het overstappen opnieuw een luggage check krijg). Een volgende keer neem ik meer overstaptijd...
 12. Annet

  te krappe overstap in Madrid?

  Misschien weet iemand dit toevallig: Ik ga binnenkort met de trein naar Spanje. Ik stap over in Madrid (-Puerta de Atocha) van de ene hoge snelheidslijn naar de andere; beide 'AVE'. Ik heb voor die overstap maar een kwartier de tijd. Deze overstap was mij voorgesteld door bahn.de en ik heb er...
 13. Annet

  [TE KOOP GEVRAAGD] GEZOCHT: Exped downmat 7 short

  Het is niet waar je om vraagt, maar wie weet: ik heb de niet-short versie werkloos liggen. Voor mij te zwaar (ongeveer 800 gram). Altijd netjes schoongemaakt en halfgevuld opgeslagen geweest. Met ingebouwde pomp.
 14. Annet

  Elk melkpoeder lost slecht op

  TwoCows is ook te koop bij sommige Oosterse toko's. Ik ga Nido ook eens testen n.a.v. deze thread.
 15. Annet

  Elk melkpoeder lost slecht op

  Ik had dezelfde problemen met Elk. Ik gebruik nu TwoCows tot volle tevredenheid. Ik haal het bij de Jumbo (sommige filialen wel, andere niet).
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan