Recente inhoud door pklein

 1. P

  [VERKOCHT] Six Moon Designs Lunar Duo Outfitter

  Weer beschikbaar.
 2. P

  [VERKOCHT] Six Moon Designs Lunar Duo Outfitter

  Deze 2 persoons tent heb ik een paar geleden gekocht met het idee om met me dochter weekenden te gaan hiken in Nederland. Is er slecht 3x van gekomen waarvan 1x met deze tent. Verder 1 week gebruikt in Zweden. Ik ga hem niet meer gebruiken dus maar beschikbaar maken voor iemand anders om er...
 3. P

  afstandshouder voor koepeltent (zoals vroegere "spons"bij ve 25 van the north face)

  Is een zelfde materiaal in filters voor bijv aquaria of vijvers. Een keer het kussentje, wat tegen de rug zit, van met Jansport rugzak daar mee vervangen. Bijv. bij Hornbach heb je ze zeker.
 4. P

  Hike partner(s)/mentor gezocht

  In september gaan de wandelingen van de RZL weer beginnen. Echter, het is momenteel niet meer zomaar aansluiten. Vanwege de corona moet men zich van te voren aanmeldingen want we gaan met max 10 wandelaars dat weekend in. Ook in normale situatie moet een nieuweling zich even aanmelden bij het...
 5. P

  MYOG Quilt

  Kijk eens bij https://liteway.equipment/ Maken ook synthetische quilts. Kunnen ook custom maken.
 6. P

  [VERKOCHT] Cumuls quilt 250

  Is verkocht.
 7. P

  [VERKOCHT] Cumuls quilt 250

  Ik ben weer terug van vakantie. Even de quilt opgemeten, is 195cm lang en 110cm breed. Op de bon staat alleen 'Quilt 250 custom'.
 8. P

  [VERKOCHT] Cumuls quilt 250

  De quilt is nog steeds beschikbaar. De 1e geïnteresseerde zoekt toch wat anders.
 9. P

  [VERKOCHT] Cumuls quilt 250

  Deze quilt 250, die ik van een 1e eigenaar heb overgenomen in 2015, die hem zelf helemaal niet heeft gebruikt. Ik heb hem de afgelopen winters een paar weekenden gebruikt. Zeker goed tot 0 grd. Hij is voor mij eigenlijk te lang. Ben zelf maar 1.74m en hou veel ruimte bij de voet over, zonde van...
 10. P

  MYOG Quilt

  Ziet er goed uit. Op naar de volgende.;-)
 11. P

  Tent 2personen + 2 honden

  Kijk een bij Tarptent voor de Hogback. 4 Persoons en maar 1.87 kilo. Binnentent kan er ook nog uit voor de warmere tijd van het jaar.
 12. P

  [TE KOOP AANGEBODEN] Tarptent Motrail

  Verkocht!
 13. P

  [TE KOOP AANGEBODEN] Tarptent Motrail

  Even onder de aandacht brengen met een laagste vraagprijs: €250,- Fantastische tent maar toch maar weer voor mijn TT Rainbow.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan