Recente inhoud door rvthijs

 1. rvthijs

  Reisgenoten gezocht voor Scandinavië in de winter (toerlanglaufen)

  Altijd leuk! Ik heb zelf ruime ervaring met dergelijke wintertochten door Finnmark en de Hardangervidda. Vertel eens wat meer over jullie plannen....... Erop uit met tent en pulk, wat is de beoogde duur van de tocht?
 2. rvthijs

  wandelen in noorwegen

  Met ingang van aanstaande zaterdag 15 augustus moeten Nederlanders die in Noorwegen arriveren 10 dagen in quarantaine. Zie het "Noorse RIVM". In Nederland zitten we helaas op 32,5 besmettingen per 100.000 inwoners.
 3. rvthijs

  Toch(t) nog naar het Noorden

  Mooie hike! Aanstaande donderdag start ik vanaf Finse mijn rondje Hardangerjokulen, wellicht tref ik je onderweg! Tip voor de trein: Boek deze vooraf online. Omdat de Noren dit jaar veelal zelf in eigen land op vakantie zijn, kán een trein zijn uitverkocht. Zou jammer zijn als je daardoor je...
 4. rvthijs

  [VERKOCHT] Te koop: Ultra light 1 pers. tent 890 gram!!!

  Flame’s creed xunshan tent (Aliexpress) Pas besteld, niet gebruikt en nieuw in de verpakking. Prijs: €85,- excl. evt. verzendkosten (de invoerrechten heb je hierbij bespaard). Ik maak geen gebruik van de tent vanwege gewijzigde vakantieplannen.
 5. rvthijs

  Opzeggen SPOT 1 services

  Ja, dat kan! Ik heb mijn Spot abonnement opgezegd per e-mail: customerservice@findmespot.com Tegenwoordig huur ik een Spot, omdat dit bij weinig gebruik per jaar voordeliger is.......
 6. rvthijs

  [TE KOOP AANGEBODEN] Fjallraven Kajka 75L Zwart

  Wat zijn de voordelen voor de koper als ik zie dat deze rugzak na een halve minuut Googlen al vindbaar is voor de nieuwprijs van €251,-? Ik ben overigens ook in het bezit van een Kajka en deel de mening dat dit een perfecte rugzak is!
 7. rvthijs

  Fjallraven Classic 2019

  Als je dan toch aan het toveren bent.......de datum vanaf wanneer er kan worden ingeschreven is mij na lang Googlen nog steeds onbekend....:)
 8. rvthijs

  Fjallraven Classic 2019

  Yep! Na een mailwisseling via deze site ben ik er achter dat de eerste startdatum valt op vrijdag 16 augustus 2019. Dank Marla!
 9. rvthijs

  Fjallraven Classic 2019

  Je vergist je een jaar Bertus.......;)
 10. rvthijs

  Fjallraven Classic 2019

  Wie weet op welke datum de eerste startdag van de Fjallraven Classic Sweden 2019 is?
 11. rvthijs

  Tips kanohike Scandinavië

  Het jaar is nog lang niet om, maar voorzichtigjes aan tóch een beetje vooruit aan het kijken naar een hike voor volgend jaar ;). Anders dan anders, i.p.v. een wandel- of langlaufhike waarmee we ruime ervaring hebben, tijd voor iets nieuws! Nu zijn we aan het oriënteren voor een kanohike in...
 12. rvthijs

  Reis naar Kunstleden, Zweden

  Daar lijkt het wel op, check www.rome2rio.com Succes!
 13. rvthijs

  Hoge Kust Hike

  Eind juli ga ik deze tocht óók maken. Ik volg al een tijdje het weer in het gebied en het heeft er al vele weken niet geregend. Heb voor de zekerheid een Steripen gekocht om water te kunnen zuiveren. Met een watervoorraad (Camelbak 3L + 1L fles) moet het toch lukken!:)
 14. rvthijs

  Water Zuiveren

  Hey Steven, Ik wandel zelf al zo’n 25 jaar in Noorwegen en gebruik daar eigenlijk (bijna) nooit iets van waterzuivering. Máár: zo eens in de aantal jaren steekt daar het lemmingenvirus (hazenpest) de kop op en dat heb ik altijd wel een flesje chloordruppels mee. Zie óók...
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan