Zoekresultaten

 1. Ekkel

  (Wild) kamperen tijdens Corona

  Joop er zijn genoeg fora waar je het over politiek en Corona kunt hebben, zullen we het hier lekker over kamperen, wandelen en mooie gebieden hebben? ( terug kijkend of in de toekomst) Vergeet niet af en toe een frisse neus te halen anders slaat je bolletje op hol...
 2. Ekkel

  Met de trein naar...?

  https://nos.nl/artikel/2305829-slaaptrein-beleeft-europese-revival-en-komt-ook-terug-naar-nederland.html
 3. Ekkel

  waterproof spray

  Heb je niet gewoon last van condens?
 4. Ekkel

  Beesie, wie weet wat dit is?

  En anders even de foto naar Naturalis Twitteren.
 5. Ekkel

  Gasblikjesvraag

  Heb dit probleem ook specifiek met de pocket rocket gehad, dus misschien toch de brander. De brander mocht toch ook een paar jaar terug niet meer verkocht worden door een veiligheids issue of heb ik dat gedroomd?
 6. Ekkel

  Avontuurlijke 'nacht-hike'

  Die ben ik niet tegengekomen, wel 2 kalkoenen die het zelfde deden....
 7. Ekkel

  Wandeltocht met kloven?

  Ik moest mij de hele tijd inhouden maar Eins maakt hem gewoon :p Ook al genoemd maar Slovenië heeft ook een paar mooie zoals Tolmin maar dat is zijn wel kleintjes en soms zelfs met entree.
 8. Ekkel

  Lentehike 2019: (18 en) 19 mei

  Ola, dat was zeker een geslaagde hike, al was het voor mij maar 1 dagje huppelen. Ik heb mijn best gedaan voor het weer al wist ik zelf ook niet dat ik de zon achter een wolk kon stoppen op verzoek. Leuk weer wat nieuwe mensen te hebben gesproken en natuurlijk de oude bekende. We weten nu alles...
 9. Ekkel

  Lentehike 2019: (18 en) 19 mei

  Gezellig tot zondag allemaal!
 10. Ekkel

  [VERKOCHT] MSR Pocket Rocket gasbrander

  Ja helaas voor je is die verkocht
 11. Ekkel

  Lentehike 2019: (18 en) 19 mei

  Joepie dat is weer een leuk clubje bij elkaar en met 2 Laurensen moeten we denk ik wel 30 graden krijgen.
 12. Ekkel

  [VERKOCHT] Kompas Recta DS50

  Verkocht
 13. Ekkel

  [VERKOCHT] MSR Pocket Rocket gasbrander

  MSR Pocket Rocket gasbrander, enkele jaren oud maar werkt nog gewoon goed. Mag weg voor leuk prijsje inclusief opberghouder. Zie mijn advertentie op Marktplaats voor details.
 14. Ekkel

  [VERKOCHT] Kompas Recta DS50

  Recta DS50 kompas enkele jaren oud maar amper gebruikt. Zie mijn advertentie op Marktplaats voor meer details. Mag voor een leuk bod weg.
 15. Ekkel

  [VERKOCHT] Chestpack Radical Design

  Verkocht
 16. Ekkel

  [VERKOCHT] 8 Sneeuwharingen

  Verkocht
 17. Ekkel

  [VERKOCHT] 8 Sneeuwharingen

  En ook van de zolderopruiming 8 ongebruikte sneeuwharingen aluminium. Doe een leuk bod en ze zijn voor jou. Zie voor details mijn marktplaats advertentie
 18. Ekkel

  [VERKOCHT] Chestpack Radical Design

  Hallo allemaal, de zolder aan het opruimen en daarom in de aanbieding omdat ik deze nooit meer gebruik een Chestpack van RadicalDesign. Deze kun je aan je rugzak hangen bij je borst om spullen als telefoon of camera in te stoppen. Deze is al wat jaren oud en een van de eerste modellen maar...
 19. Ekkel

  3/4 dagen hiken in april

  Vliegen op Barcelona en dan zijn er verschillende gebieden te vinden waar je met OV kunt komen om je 3/4 dagen te vermaken. Op de site staan genoeg suggesties en anders komend weekend even buurten bij de fiets en wandelbeurs.
 20. Ekkel

  Met de trein naar...?

  Je hebt denk ik geen zeebenen :rolleyes: Wij tot nu toe geen echte storm gehad en dan slaap ik heerlijk. Zelfs kleine Ekkel is al 2x met de boot geweest en vond het erg leuk. Maar vroeger trouwens met de nachttrein naar Zwitserland/Italië gegaan als je geluk had voor 45 euro retour.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan