Zoekresultaten

 1. kamperman

  A walk a day keeps the doctor away

  A walk a day keeps the doctor away
 2. kamperman

  Wil je mij helpen?

  Tijdens de hike drink ik koffie uit een thermobeker die tevens cafetiere is. Gewoon koffie zetten met een filtertje lukt ook goed.
 3. kamperman

  Muziek tijdens het hiken?

  In gezelschap heb ik geen muziek opstaan, maar als ik s'nachts loop bij een kennedymars dan is muziek wel lekker als afleiding. En met een beetje geluk kan de nog naar de lokale radiozender luisteren om te horen hoe het met andere wandelaars gaat.
 4. kamperman

  wie heeft er ervaring met Salomon

  Ik heb een paar Salomons gepast met dat snelvetersysteem, ik vond alleen dat de plaatjes waar de veter doorheen loopt niet goed gemonteerd zijn. Als je de veter aantrekt kantelen ze een beetje, en zodoende voelde ik dat op de wreef van m'n voet, in het begin niet erg, maar na een tijdje deed het...
 5. kamperman

  Rugzak omstreeks 1Kg

  Wij hadden het zelfde probleem, na een passessie bij Schneider en wat verschillende modellen proberen is bij ons de keuze gevallen op een osprey exos 58 voor mij, en een Fjallraven friluft 45 voor mijn vrouw. Houdt er rekening mee dat het belangrijker is dat je zak lekker zit, dat is toch wel...
 6. kamperman

  Decathlon Rotterdam

  Het waren zijn oude schoenen, hij heeft een groeispurt. Dus zijn voeten waren ook gegroeid. Met nieuwe schoenen liep hij de dag erop weer een stuk gemakkelijker. Nou alleen nog maar hopen dat ze in de zomer nog passen als ie op scoutingkamp naar Schotland gaat.
 7. kamperman

  Decathlon Rotterdam

  Zaterdag Antwerpen bezocht, om passende schoenen voor zoonlief te kopen. Tijdens de wandeling van Antwerpen naar Mechelen erachter gekomen dat zijn schoenen iets te klein waren.
 8. kamperman

  buitensport spul in het dagelijkse leven

  mijn leatherman wave gebruik ik dagelijks.
 9. kamperman

  Fq 1456

  Loonse en Drunense Duinen genomen nabij de rustende jager.
 10. kamperman

  INGEZONDEN: Boekpresentatie: 'Bushcraft Handboek'

  Wij zijn er bij, lekker weekendje kamperen. :D
 11. kamperman

  Waarin lopen Jullie?

  Hoge schoenen hebben mijn voorkeur, lage schoenen gebruik ik ook wel, maar dan alleen zonder bepakking. Hoge schoenen kan ik nou eenmaal beter vastmaken, zodat m'n hiel goed gefixeerd is. Ze geven ook meer steun aan de enkels. Momenteel heb ik schoenen met gore tex welke je voeten goed droog...
 12. kamperman

  Enquête

  ingevuld en verstuurd:)
 13. kamperman

  Hout stove

  Wij hebben een coox stove. Als hij brandt kan je er goed op koken, bbq-en en je er aan warmen. het nadeel is met nat hout dat hij wel erg rookt. Vooral als je hem aansteekt. is trouwens niet geschikt om mee te nemen in een rugzak, weegt ongeveer 5 kg.
 14. kamperman

  beginnersvragen

  Wij zijn vorig jaar begonnen met het Pieterpad, vanuit Pieterburen. Met rugzak en tent. De etappes zijn goed te doen. Voor zowel mij als voor mijn zoon(tje) van 11.
 15. kamperman

  Nazomerhike Driebergen 13 september

  Helaas op de 13e loop ik al mee met de 80 van de Langstraat.
 16. kamperman

  Aanbiedingen en kortingen, aanbevelingen

  Bij Schneider camping en wintersport hebben ze opheffingsuitverkoop, 30 tot 70 % korting op alles. Er hing zaterdag nog aardig wat kleding, schoenen. Rugzakken worden al minder, matjes en slaapzakken bijna op, en nog een paar tenten oa MSR branders thermos etc
 17. kamperman

  Aanbiedingen en kortingen, aanbevelingen

  aanbieding bij Linberg Net bij Linberg een high peak viper pro 800 slaapzak gekocht, vulling van 100% eendendons en nu afgeprijst van 199,95 voor 99,95 en hij weegt maar 900 gram.
 18. kamperman

  hartkeks

  Wel eens aan scheepsbeschuit gedacht, makkelijk zelf te maken, en dus zo zoet of zo hartig als je zelf wil. Effe op wikipedia kijken voor een receptje.
 19. kamperman

  Horloge

  Ik heb een horloge van citizen gehad, automaat, dus geen batterijen waterdicht hufterproof, alleen na 6 jaar was het niet meer waterdicht.
 20. kamperman

  Behoud stilte in de noorse bergen

  Ik heb ook getekend, laat de natuur gewoon de natuur, zonder mechanische herrie. Daar is het wild ook bij gebaat.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan