Zoekresultaten

 1. Sandra de Bruin

  Met de trein naar...?

  Al jaren reis ik met de nachttrein naar Zwitserland voor een prikkie. Als de reisperiode bekend is kan je vanaf vier maanden van te voren boeken voor € 39,90 naar Basel SBB, vanaf elk station in Nederland. Voor de terugreis boek ik dan 3 weken later (ca 4 maanden voor datum terugkomst) je bent...
 2. Sandra de Bruin

  Pakistan

  Inspirerend, Bedankt voor het meegenieten van jullie foto's!
 3. Sandra de Bruin

  Tent 2personen + 2 honden

  Is een MSR tent met gearshed iets voor je? Of de Vango 300, deze heeft een flink voorportaal. Hier zie je ook wel eens een (liggende) fiets onder.
 4. Sandra de Bruin

  o, nee heb ik het toch gedaan

  Haha, herkenbaar hoor. Hier al 5 rugzakken staan... toch heerlijk die keus als je op pad gaat. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
 5. Sandra de Bruin

  Camping tips

  Camping Nufenen is een eenvoudige camping in Ulrichen onderaan de Nufenenpas in Zwitserland. Hiervandaan zijn ook prachtige wandelingen te maken in het Grimselgebied.
 6. Sandra de Bruin

  tent verwarming

  Tssss... wat een apparaat! Grote grap, zie me er al mee rondsjouwen! :rolleyes:
 7. Sandra de Bruin

  Goedkopere merken van kwaliteit?

  Geduld op marktplaats kan ook leuk uitpakken: Begin van het jaar heb ik de rugzakken in de gaten gehouden op MP en na bijna 2 maanden een z.g.a.n. Osprey Kestrel 66 op de kop getikt die mijn 6 jaar oude Aura50 gaat vervangen als ik hike mét campingspul. De 50 was hiervoor echt wat aan de kleine...
 8. Sandra de Bruin

  Apps waarmee je in noodsituaties hulp kunt roepen

  In Zwitserland maak ik gebruik van een vergelijkbare app: Swisshelp Notruf Schweiz. Alle belangrijkste nummers onder de sneltoets. Ook het mailen met ingevulde GPS positie is mogelijk.
 9. Sandra de Bruin

  Elk melkpoeder lost slecht op

  Bedankt voor de tips van de Sojamelkpoeder. De Elk zakjes gaan hier in porties mee voor de ontbijtjes. Water opwarmen en hup erdoor. Nooit problemen gehad met klonten maar in koude vorm ook (nog) niet geprobeerd.
 10. Sandra de Bruin

  Nog een voorstelrondje....

  Dank je wel Bert, het is inderdaad een hele gezonde verslaving :) Hopelijk gaan er weer fantastische kmrs en klimmeters bijkomen! Ook staat er voor de eerste keer een huttentocht (4 dagen/3 hutten en 2 dagen/1 hut) op het programma. Diverse SAC hutten al in het verleden als dagtocht aan...
 11. Sandra de Bruin

  Nog een voorstelrondje....

  Hoi allemaal, Bij deze ook een voorstel berichtje van mij: Sandra de Bruin, 39 jaar en ik woon in Zwijndrecht, Zuid-Holland. Al enige tijd lees ik met plezier op het forum mee. Er staan weer 3 weken Zwitserland in de planning en een gedeelte van de uitrusting moest worden aangepast. Heel...
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan