Zoekresultaten


 1. W

  Energierepen etc

  Ik haal gewoon een doos mueslirepen oid bij de Aldi. (liever zonder chocolade want als dat smelt geeft dat zo'n zootje.. dat gezegd hebbende heb ik ook wel eens een grote (chocolade-)reep in mijn rugzak aangetroffen)
 2. W

  [TE KOOP AANGEBODEN] Fjallraven G1000 Broek maat 50

  Is de broek al verkocht ? (zo niet.. ik heb laatst een DM verstuurd)
 3. W

  Quilt 2.0

  Netjes!
 4. W

  Abisko legging (w) Fjallraven

  Wat is het verschil tussen "trekking tights" en een gewone hardloop-tight (van de Lidl zeg maar of desnoods Montane) Is de stof steviger (braamstruik resistent) en dus? warmer?
 5. W

  magnetronmaaltijden warm maken zonder magnetron

  Er zijn campings met een eigen keukentje. Soms best wel handig (Denemarken bijvoorbeeld, al kan ik me niet meer herinneren of ze ook een magnetron hadden, maar wel kookplaten)
 6. W

  Upgrade temp. slaapzak met Snugpak bivvi special forces

  True (maar je bent wel warm :-)). Alhoewel, die isolerende folie die onder de laminaat-vloer hoort valt reuze mee qua kraak.
 7. W

  Upgrade temp. slaapzak met Snugpak bivvi special forces

  Vraagje... Zo'n alu-matje werkt door de hitte terug te reflecteren. Als je hem onder je slaapmat ligt kan hij enkel de kleine beetje warmte terug reflecteren dat door je mat heen aan de onderkant verloren gaat (en die warmte bereikt je ook niet fantastisch vanwege de isolatie van je mat). Wat...
 8. W

  Gezocht: alternatief voor ontbijt & lunch met Jimmy Joy/Joylent shake

  Muesli met melkpoeder is altijd wel een aardig ontbijt. Muesli kun je zo gevarieerd maken als je wilt (nou ja het blijft muesli, maar toch) En voor avondeten is gevriesdroogd poedervoedsel toch ook wel een optie. (eventueel aangevuld met het een of ander).
 9. W

  Advies gevraagd tarp

  Voor dat geld koop je toch ook gewoon een DD-tarp (superlight) ? 300x290, 460 gram en Eu 85,- (groter, lichter, goedkoper ?) of mis ik iets ?
 10. W

  Hoe vaak zag jij...

  Hier :) https://www.google.nl/maps/@53.2332046,6.5298355,680m/data=!3m1!1e3 (waar de rondweg AKA N370 aka plataanlaan over het Reitdiep en het Jaagpad gaat) Tja, je ligt er wel droog, dat wel. Lag alleen in een slaapzak op (hoop ik (voor hem)) een matje.
 11. W

  Hoe vaak zag jij...

  Er lag hier een paar keer iemand onder de brug, maar dat kan ook een zwerver op doortocht geweest zijn.
 12. W

  Black Diamond Spot

  Ah inderdaad... nu je het zegt hij is verandert... Ik heb ook een oude.
 13. W

  Black Diamond Spot

  De spot kan ook rood licht doen (de mijne althans). En wat die 50 uur betreft... dat zou zomaar eens voor low mode kunnen gelden .... high mode 50 uur uit 3 AAA batterijen met ehm 120 lumen oid dat is niet mogelijk zonder wat natuurwetten stevig te verbuigen. 50 uur low mode.. dat klinkt...
 14. W

  Blaren behandelen.

  Goedkoop papieren tape als blaar-voorkomer.. http://www.runtodream.com/hardlopen_medisch/blaren-voorkomen-met-papieren-tape
 15. W

  Gearjunkies, aanbevelingen

  Gewoon een tarpje erboven spannen zoals bij elke andere hangmat ?
 16. W

  Gearjunkies, aanbevelingen

  de early bird prijs zeker. De retail prijs zal iets van 279 euro worden.
 17. W

  Vreemd materiaal

  7 stuks... https://www.youtube.com/watch?v=veOI-Qx5T94 GRAYL Ultralight – World's Best Purifier [+Filter] Bottle http://thegrayl.com/ Sleeping Bag Hammock | Bison Bag G2 By Clayborne Outdoor http://www.campclayborne.com/ Cinch-N-Clinch http://www.reefcroaker.com/ Siesta4: Heat & Light Blocking...
 18. W

  Cumulus Inkoopaktie 2016

  +1 ... nou ja geen endurance en een quilt250 (wel verlengd, niet overstuffed), maar ik onderschrijf het verbreden als zij-slaper van 189 cm bij 85 kilo)
 19. W

  buitensport spul in het dagelijkse leven

  Ook die storm-paraplu's ? (Senz) ... neem toch regelmatig zo'n inschuifbaar exemplaar mee, zeker als het buiig is. Hij is niet zo stabiel als de vaste paraplu (ook Senz) maar die is me veel te groot om mee te sjouwen.
 20. W

  Even lol dit kook zet

  Mooi. Was een kwestie van aanwijzingen niet goed opvolgen... had het filmpje gezien en heb een paar dagen erna geprobeerd het na te maken, maar had fijne details (zoals hoogte van de "insert") niet goed. Kleine gaatje bovenin was ik ook vergeten. En hij was een beetje haastig gedaan. Kan...
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan