Zoekresultaten


 1. Mona.A

  Vega(n) maaltijden gezocht

  Yes, die had ik zelf inderdaad ook gevonden! :) Heel erg bedankt voor de tips en meedenken, kan hier zeker goed mee vooruit! :)
 2. Mona.A

  Vega(n) maaltijden gezocht

  Thanks voor de tips tot dusver! Zelf drogen zit ik ook aan te denken, misschien inderdaad ook wel de beste optie. Al ben ik iets wat lui qua maaltijden en vind ik kant en klaar ook wel erg makkelijk haha. Ik ga eerst even spieken bij Globetrotter :)
 3. Mona.A

  Vega(n) maaltijden gezocht

  Over 2 maanden gaan we weer op reis en ik ben druk met alle voorbereidingen. Zo ben ik op zoek naar vega(n) maaltijden voor tijdens onze wandeltochten. Ze moeten vlees en melk vrij zijn, ei is niet zo'n probleem. Als iemand tips heeft hoor ik het graag. :)
 4. Mona.A

  Nieuw hier

  Dankjulliewel! @B@se, absoluut waar :)
 5. Mona.A

  Tips voor beginnende hikers

  Nog 3 dingen waar wij afgelopen jaar tegenaan liepen: - Neem altijd voldoende contant geld mee, zeker als je in het buitenland gaat wandelen. (misschien loop je een blessure op onderweg of wil je je geplande route voortijdig afbreken en wil je openbaar vervoer pakken etc.) - Denk aan...
 6. Mona.A

  Mount Everest - 3D animatie

  Brrr wat een heftig verhaal... Prachtige animaties maar wat een somber einde voor hun droom :(
 7. Mona.A

  Buddy voor wandelreis gezocht!

  Welkom Renske! Wat een ontzettend gave plannen! Helaas kan ik de komende paar jaar nog geen paar weken van huis gezien mijn mama taken, maar ik ben altijd wel in voor een dagwandeling mocht je dat ook leuk lijken voor de training/conditie.
 8. Mona.A

  Lentehike 2018 (21 &) 22 april

  Oh he wat jammer, dat weekend hebben we al plannen. Wellicht haken we een volgende keer aan! :)
 9. Mona.A

  Nieuw hier

  Oh die ken ik nog niet, staat die info hier ergens op het forum? EDIT: Oh wacht, al gevonden haha! En @ iedereen, dankjulliewel!
 10. Mona.A

  Hiking plannen voor 2018

  Wat een heerlijke plannen en tevens daardoor ook inspiratie, dank daarvoor! Wij gaan begin mei voor de 3e (en voorlopig laatste) keer terug naar Oberstdorf, waarschijnlijk gaan we dan ook even in Oostenrijk en Zwitserland een route lopen. Verder is de zomerplanning nog niet bekend. We willen...
 11. Mona.A

  Nieuw hier

  Dankjewel! Oberstdorf is echt de moeite waard. Zo'n prachtige en rustige omgeving. Alleen de rit er naartoe is pittig haha. Ik heb allebei de keren flink wat uur in de file gestaan, we hopen de volgende keer 's nachts te vertrekken om dat te ontlopen.
 12. Mona.A

  Hoe was jou wandeljaar 2017?

  2017 was voor ons een jaar dat onze wandel hobby echt vorm begon te krijgen. Maart -Van Arnhem naar Otterlo gewandeld via de hoge Veluwe en na een overnachting weer terug April -Weekend Texel waar we echt de smaak te pakken kregen -Stuk Pieterpad van Millingen aan de Rijn naar Groesbeek...
 13. Mona.A

  Nieuw hier

  Goedemiddag allemaal, Zojuist ben ik op dit forum terecht gekomen en leek het me wel handig me hier aan te melden. Natuurlijk stel ik mezelf dan ook even netjes voor. Ik ben Mona (29) en samen met mijn man en hond maak ik heel wat plezierige en mooie kilometers te voet. We zijn sinds ongeveer...
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan