Zoekresultaten

 1. jurgenvv

  Jubileumweekend 20 jaar Hiking-Site.nl - 1 t/m 3 November 2019

  Ik neem nog wat vers gehakt eikenhout en berkenhout mee. Moet nog wel drogen maar als het kampvuur lekker aan is gaat dat vanzelf :) tot straks!
 2. jurgenvv

  Foto Quiz 1739

  We kunnen er volgend weekend zo heen lopen :)
 3. jurgenvv

  Foto Quiz 1739

  Z zeker! Het is de Dommel. Genomen ongeveer 3km van waar we het jubileum weekend gaan vieren :)
 4. jurgenvv

  Foto Quiz 1739

  Het is al even stil dus ik neem de vrijheid om een nieuwe te starten. Deze foto is voor club hiking site mensen zeer actueel.. Bij welke rivier sta ik?
 5. jurgenvv

  Jubileumweekend 20 jaar Hiking-Site.nl - 1 t/m 3 November 2019

  Long time no see allemaal! Aangezien ik bij het allereerste etentje er ook bij was kan ik niet anders dan ook komen :) of ik alleen kom of met ons zessen of ergens iets er tussen in weet ik nog niet :)
 6. Kidshike juli 2004

  Kidshike juli 2004

 7. jurgenvv

  Eindejaarshike (27-12-2015)

  leuk! Aloha! Lijkt me leuk om proberen aan te haken met vriendin, 4 kinderen en een bolderwagen :) Afhankelijk van de afstand en het weer dan wel onder voorbehoud! Gr, Jurgen
 8. jurgenvv

  W.W.H. 2015 (Weekend Winter Hike) 20 t/m 23 febr.

  Vervoer? Aloha, Ik kan definitief mee :) Mocht iemand nog vervoer zoeken, ik vertrek vrijdag rond 14:00 vanuit Woerden en heb nog 2 a 3 plekken in de auto. klein ommetje rijden om iemand op te halen is ok, maar moet niet te gek worden ;) Stuur maar een berichtje als je nog vervoer...
 9. jurgenvv

  Beste Nicoutdoor. Ik heb uw posting verwijderd. Commerciële uitingen zijn op het prikbord niet...

  Beste Nicoutdoor. Ik heb uw posting verwijderd. Commerciële uitingen zijn op het prikbord niet toegestaan, mocht u willen adverteren op deze website kunt u hiervoor informatie opvragen bij de webmaster. Mvgr.
 10. jurgenvv

  Vreemde tenten

  Gaaf, maar zal niet licht zijn idd :)
 11. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Ik print er nu nog een voor je uit Peter. Al mijn spullen liggen klaar, het weer ziet er TOP uit met zelfs lichte sneeuwval en structureel onder 0°C. JIPPIE ! http://www.weeronline.nl/Europa/Belgie/Stoumont/4055575 Tot morgen allemaal!
 12. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Ik heb net de nabije omgeving 1:50000 even op A3 geprint.. voor als niemand een echte kaart bij zich heeft in groep 2 ;) is het stuk van rechtsonder trois-point tot linksboven Les Cretalles
 13. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  via Spa en Luik vermoedelijk ;)
 14. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Mooi, alhoewel .. dat hebben we eerder gehoord :) maar zal vast goed komen! Duimen dat er nog wat sneeuw ligt cq. valt !!
 15. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Wauw wat een grote groep :) Heeft iemand de camping gewezen op de consequenties van ons bezoek? Ik doel op de voorraad drankjes van de bar en extra personeel ??? Wellicht handig om dit nog even subtiel te melden ? :) Ik heb er enorm zin in! tot vrijdag! Gr, Jur
 16. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Hey, dat is geregeld dan, en zit ik weer vol. De rest regelen we via PM :)
 17. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Meerijden? Mijn mogelijke introducé gaat definitief niet mee, dus ik heb nog één plekje vrij in de auto mocht iemand nog vervoer nodig hebben. Ik vertrek vrijdag morgen, rond 9:30 pik ik 2 mensen op bij station Woerden. Ik rij zondag avond terug. Mocht er nog iemand nog vervoer nodig hebben...
 18. jurgenvv

  De Weekend Winter Hike (W.W.H 2013)

  Tja .. weersvoorspellingen .. zoals het inmiddels oeroude club hiking-site gezegde gaat "we zien wel" :) Ik gooi zowel een klein tentje als mn tarp in de auto. Bij mooi koud sneeuw weer word het tarp, bij nat en modder word het tentje.
 19. jurgenvv

  Zelfgemaakt mes

  Gaaf zeg! Complimenten! Ik heb hier al paar jaar het boek Hand Gemaakte Messen van Buckx Gatherwood liggen .. OOIT als ik wat meer hobby tijd heb ............ :)
 20. jurgenvv

  Help, ik heb een hytta gekocht in Zweden.

  Simpele oplossing : jij krijgt geen bijl ter beschikking :D LOL
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bever Lente Deals
Bovenaan